×

Discussion Board

Search:

Type: Posts; User: SimonJudge; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds; generated 1 minute(s) ago.

  1. Replies
    18
    Views
    4,252

    Re: Smart Installer - No pending installation

    gaba88

    Thanks for looking into this but I think the problem is now solved. The install is too large for the smart installer (it installs on it's own without though) and has to be reduced.
    ...
  2. Replies
    18
    Views
    4,252

    Re: Smart Installer - No pending installation

    And someone needs to fix these forums to stop multiple posts per post.

    S
  3. Replies
    18
    Views
    4,252

    Re: Smart Installer - No pending installation

    Looking at the the logs....

    06/09/2011 10:16:52 + CStateMachine::Start()
    06/09/2011 10:16:52 - CADMAppUi::ConstructL()
    06/09/2011 10:16:52 + SetState(): 0 -> 1
    06/09/2011 10:16:52 Installer pkg...
  4. Replies
    18
    Views
    4,252

    Re: Smart Installer - No pending installation

    Looking at the the logs....

    06/09/2011 10:16:52 + CStateMachine::Start()
    06/09/2011 10:16:52 - CADMAppUi::ConstructL()
    06/09/2011 10:16:52 + SetState(): 0 -> 1
    06/09/2011 10:16:52 Installer pkg...
  5. Replies
    18
    Views
    4,252

    Smart Installer - No pending installation

    I have a problem submitting an app to Ovi that’s related to the smart installer. I think this could be a bug with the smart installer.

    The smart installer gives the following message…
    “To...
  6. Replies
    0
    Views
    3,798

    CAknSettingItemList drawing corrupted

    I have a CAknSettingItemList that displays ok on all phones except one (a N95). The following is what it looks like...
    http://www.surerange.com/IMG00002-20090512-1148.jpg

    It's an image a tester...
  7. Thread: Using ICL

    by SimonJudge
    Replies
    1
    Views
    5,671

    Using ICL

    In previous applications, I have used CMdaImageFileToBitmapUtility to convert images to bitmaps. Given that this is deprecated, I am now trying to use the newer ICL as per the example at......
  8. Replies
    2
    Views
    7,441

    Re: Dynamically Creating Icon for list

    Thanks, that helped a lot. Creating CFbsBitmap copies of the bitmap and mask and using these instead of those returned from CreateIconL has enabled the code to work. However, as you say, the icons...
  9. Replies
    2
    Views
    7,441

    Dynamically Creating Icon for list

    I am trying to dynamically create list icons based on a blank one and its mask and further bitmaps all stored as resources.

    In the following code I am overwriting part of the blank icon with one...
  10. Replies
    6
    Views
    6,945

    Re: SyncML Server not Responding

    Solved it!

    The URI MUST include the port ...

    For example...

    http://www.mobical.net:80/sync/server

    not
  11. Replies
    6
    Views
    6,945

    Re: SyncML Server not Responding

    Here's the Log for the success case after I have manually touched (viewed) the profile connection settings in the built in sync app...

    01/07/2008 4:22:07 CSyncML::OnSyncMLSessionEvent...
  12. Replies
    6
    Views
    6,945

    Re: SyncML Server not Responding

    // Interface to receive notifications of SyncML session events.
    void CSyncML::OnSyncMLSessionEvent( TEvent aEvent, TInt aIdentifier, TInt aError, TInt aAdditionalData )
    {...
  13. Replies
    6
    Views
    6,945

    Re: SyncML Server not Responding

    Paul

    Thanks for the tip but I am trapping those. I get a EProfileCreated when I create the profile but nothing after the (successful) ESmlConnected, (successful) ESmlLoggingOn but missing...
  14. Replies
    6
    Views
    6,945

    SyncML Server not Responding

    I have written a SyncML client that uses code similar to http://discussion.forum.nokia.com/forum/showthread.php?p=427660

    In fact, I have also substituted this code and get the same problem.

    The...
  15. Replies
    1
    Views
    4,341

    Re: WebService and SetStatus()

    Had a rest and it all became clear!

    CWServiceService* iService = CWServiceService::NewL( *this, *iServiceDesc );
    should be...

    iService = CWServiceService::NewL( *this, *iServiceDesc );

    I...
  16. Replies
    1
    Views
    4,341

    WebService and SetStatus()

    I have used the WSDL wizard under S60 3rd to generate classes.

    I have my own class CMyService which is using the generated classes and also responding to async callsbacks.

    Here's how I start...
  17. Replies
    52
    Views
    38,657

    Re: API capability requirements

    Mark

    Do you use Publish and Subscribe (RProperty) anywhere?

    If so (from the SDK)...

    RProperty::Define(TUint,TInt,const TSecurityPolicy &,const TSecurityPolicy &,TInt);
    Unconditional...
  18. Replies
    2
    Views
    4,855

    Re: Installing to e:\private\

    Thanks. It turned out the private directory does exist but it's just hidden (doesn't show up on my SExplorer program - must fix that sometime). The files were being installed ok. Presumably the...
  19. Replies
    2
    Views
    4,855

    Installing to e:\private\

    On Series 60 3rd, how do I install to the private directory on the card?

    I am using something like that found in the s60ex Filelist example (in .mmp)...

    "..\data\folder1\file.txt" -...
  20. Re: Codewarrior 3.1 Professional Run Mode Debug

    Thanks for the reply. In your reply to this thread...

    http://discussion.forum.nokia.com/forum/showthread.php?t=59721&highlight=trk+3250

    ... you say that it's supported, for example, on the...
  21. Codewarrior 3.1 Professional Run Mode Debug

    I am currently getting the error message "can't connect to MetroTRK" in Codewarrior 3.1 Professional. I think this is because the TRK client hasn't been started. How do I start the TRK client on...
  22. Replies
    2
    Views
    5,637

    Symbian 9.1 Thread/Process memory

    How can I get the memory used by a thread under 9.1?
    (GetRamSizes is no longer supported)

    Also, RProcess GetMemoryInfo() returns unsupported error under Nokia S60 3rd.

    Thanks

    Simon Judge
  23. Replies
    3
    Views
    8,232

    Re: S60 3rd Edition Web Application

    It goes wrong well before I ask it to connect - It fails before the program fully initialises. (As an aside, there is one access point set up)
  24. Replies
    3
    Views
    8,232

    S60 3rd Edition Web Application

    Under S60 3rd Edition, when I start the new 'Web' application from the emulator, I get the error message...

    "Menu: System error (-2)"

    How can I get the 3rd Edition Web application running?...
  25. Replies
    11
    Views
    12,981

    Re: s60 3th. Building error.

    Yes, the first error message indicates the perl build scripts cannot find the CodeWarrior version.

    For the previous (pre 9.1) SDKs there used to be a version of the SDK for Windows/Borland where...
Results 1 to 25 of 32
Page 1 of 2 1 2
×