×

Discussion Board

Search:

Type: Posts; User: adhik; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    38
    Views
    12,521

    Re: Symbian Belle Plugin - lot of bugs?

    I've just updated to new Belle Plugins (1.6.0), in my quick test:
    - the vertical scroll status bar and its icons seems OK.
    - not sure about network signal indicator and battery indicator color...
  2. Replies
    38
    Views
    12,521

    Re: Symbian Belle Plugin - lot of bugs?

    Nice, i hope some major issues stated here will be solved in this upcoming update... :)
  3. Thread: HELP!!!

    by adhik
    Replies
    2
    Views
    1,392

    Re: HELP!!!

    Hi,

    It's pretty simple, all you have to do is to click the "Manage Plugins" button on the menu bar and make sure you have an available internet connection:
    ...
  4. Replies
    38
    Views
    12,521

    Re: Symbian Belle Plugin - lot of bugs?

    Still waiting too... :(
  5. Replies
    1
    Views
    1,682

    Re: S60 3rd Edition Feature Pack 2 plug-ins

    Hi Kallolsathi,
    What OS do you use btw?
    I got plugins instalation problem in Carbide.UI installed on Windows 7, and it was solved by running Carbide.UI as an administrator.

    best regards.
  6. Replies
    1
    Views
    1,728

    Re: Nokia E63 Themes - Help!

    Hai Badina, welcome to Forum Nokia.
    What kind of connection do you have?
    - make sure to configure proxy settings in Carbide.UI 4.3 if your connection using a proxy. Proxy setting is located in...
  7. Replies
    1
    Views
    1,521

    Re: Skinned Elements always back to its Default

    Just found the trick..:)
    The themes configuration files was actually saved in XML files, so make sure you do backup on theme.xml and theme_descriptor.xml (both can be found inside your theme...
  8. Replies
    1
    Views
    1,521

    Skinned Elements always back to its Default

    I found a very annoying bug of Carbide.UI S40 Themes Edition 5.0 and it was happening when using Compact UI and Touch & Type UI plugin (not sure about other plugins, but the standard Blue text or...
  9. Replies
    38
    Views
    12,521

    Re: Symbian Belle Plugin - lot of bugs?

    Yups, some problems are gone after reboot, and yes: the battery and signal indicators are still white! :(
    I'm still having problems with the home screen calendar & digital clock even though...
  10. Replies
    38
    Views
    12,521

    Re: Symbian Belle Plugin - lot of bugs?

    Haven't tried it yet,dude. I'll update later after some testing. It looks like a beta release plugins with a lot of bugs.


    I had those problems too, Muthanna :(
    Well, the positive thing is to...
  11. Replies
    38
    Views
    12,521

    Symbian Belle Plugin - lot of bugs?

    Dear all,

    I've just updated my Carbide.UI to 4.3 which is including a new Symbian Belle plugin. However, after some skinning, packaging, and installing, it appeared that a lot of elements are not...
  12. Replies
    9
    Views
    3,465

    Re: RDA shows no handset

    Yep, the phones list is loaded now!
    The issue is resolved :)
    Great thanks to RDA Team...

    Best Regards,
    Adhi Kerta
  13. No Animated Grid Icon element for Store menu icon?

    Dear All,

    I've just installed a new plugin for Carbide.UI S40 Theme Edition 5.0, for theming S40 6th Edition with Touch and Type base layout, but then i realized something missed after clicked the...
  14. Replies
    9
    Views
    3,465

    Re: RDA shows no handset

    Thanks for your reply, we are here using wired and wireless broadband connection. Here is the result as you requested:
    1. The ping always fail for both wired and wireless broadband:

    Pinging...
  15. Re: Carbide.ui error on startup/inserting/creating Theme Please Help!!

    Have you installed any plugin through plugin manager in Carbide UI?
    For a symbian^3 or anna you may choose to use Symbian^3 or Symbian Anna base template.
    Don't forget to update your version of...
  16. Replies
    9
    Views
    3,465

    Re: RDA shows no handset

    Yup, i turned off the firewall actually, but still no result.
    i also tried using windows 7, XP, OS X, and also a friend's help from another province but still no result.
    Thanks anyway Hartti for...
  17. Replies
    9
    Views
    3,465

    Re: RDA shows no handset

    Did you access the RDA services from USA, Hartti?
    I tried it this morning but still no phones. :(
    Could it be that the services is not available from my country?
    I guess i have to wait for...
  18. Replies
    9
    Views
    3,465

    RDA shows no handset

    Dear All,

    Pardon me, i used to test my themes using RDA and the last time i used, it was about two months ago. But i have a problem since 2 days ago while accessing RDA, the web is up, but there...
  19. Replies
    1
    Views
    1,212

    Re: How long will Remote Device Access be down?

    Yep, wait for it patiently..today RDA site show up but still there are no phones. Just can't say any words since i'm waiting for it too :p
  20. Replies
    2
    Views
    1,807

    Re: how to change "tools" icon for device C7 ?

    Is "tools" icon referring to a program or just a folder in C7? in this kind of case, you must add "Tools" icon UID (and many other icons that is not skinned by default template plugin) in the third...
  21. Replies
    4
    Views
    4,951

    Re: Trying to create theme for Nokia X3 02

    Hi gatekeeper,
    I agreed, it's a quite place here :p
    I'm not using 64bit platform so i'm not much of help. Ask the Carbide UI team via PublishToOvi.Support@nokia.com for the OS compatibility issue. ...
  22. Re: Themes Package Configuration before Submitting to Ovi

    Well, at last some good news for us..
    Thanks again to the Ovi Support Team :)
  23. Re: Themes Package Configuration before Submitting to Ovi

    A fresh reply from Kevin of Ovi support team with some points:
    - Yes, for S40 based Themes, they dont need any UID since the packaging itself using .nth format (instead of .sis in S60 series).
    -...
  24. Re: Themes Package Configuration before Submitting to Ovi

    Thanks Balagopalks,

    Yes,of course. I have sent the questions to the Ovi Team.
    I'll update this post as soon as they reply.
    Well, I made this post simply to enrich this forum esp. on OVI...
  25. Replies
    2
    Views
    4,249

    Re: Signed hardcopy t & c.

    Well for me, simply print out the T.C. in the publisher page (publish.ovi.com), signed every page, scanned, and mail it back to publishtoovi.suport@nokia.com.
    Then you may request for the UIDs,...
Results 1 to 25 of 42
Page 1 of 2 1 2
×