×

Discussion Board

Search:

Type: Posts; User: felipecrochik; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Re: QML WebView crashes after user goes to Task Switcher

    Jeremy,
    The segfault in my case was clearly related to going to the "task switcher" - it would crash after switching to it or just after going back to the application from it.
    Some of the problems...
  2. Re: Restoration didn't work using "production" server (In-App/Qt-/Symbian)

    I don't advice my hack either... but at this point I just don't advice the use of IAP either :)

    Again something that works and makes sense to me you are saying it is a defect on the IAP...
  3. Re: Restoration didn't work using "production" server (In-App/Qt-/Symbian)

    Yes... this is all very "unfortunate" (to say the least).

    I haven't tried but maybe there is a workaround (again to say the least - it is more like a hack :) ).
    During my tests (I think) the IAP...
  4. Replies
    101
    Views
    52,102

    Re: IM message takes minutes to appear if received when app is background

    Just a "crazy idea" for someone in Nokia monitoring this thread: wouldn't be better for everyone to have the Harmattan Bugzilla open again? Even if "you" decide to not even look at them it would, at...
  5. Replies
    13
    Views
    4,908

    Re: QML JSON parser

    QML includes a "JSON" parser. Instead of using eval use JSON.parse.... No need to include or import anything...
  6. Re: QML WebView crashes after user goes to Task Switcher

    Now we are talking... kind of.... Is WebKit2 in version 2.2 of libqtwebkit?
    It seems that with PR1.2 the webkit on the device is now 2.2 but I haven't figured out how to update my scratchbox...
  7. Re: QML WebView crashes after user goes to Task Switcher

    Hi gnuton (long time no "seeing" :) )

    The application does not have ANYTHING in special, it is 100% code generated by the (qt creator) "New QML Application" wizard. Maybe that is the problem! :(...
  8. Re: QML WebView crashes after user goes to Task Switcher

    Wait... I didn't notice that you tested the application on symbian... I misread and thought you were asking me (sorry!).... I haven't tested this application but I have another one that crashes on...
  9. Re: QML WebView crashes after user goes to Task Switcher

    The application works fine on Symbian. The issue is not with the QML Component is actually with WebKit in general - I have the same issue with another application that does not use the QML component...
  10. Replies
    101
    Views
    52,102

    QML WebView segfault when user goes to Task Switcher

    I created a new thread for this bug (didn't realize this one was not about one bug but to report bugs):...
  11. QML WebView crashes after user goes to Task Switcher

    I have reported similar problem before but have never figured out a solution for it. Hopefully I will have better luck this time - I have two applications waiting for a workaround so I can release...
  12. Re: Restoration didn't work using "production" server (In-App/Qt-/Symbian)

    If that is by "design" I have to ask WHY? It doesn't make sense... The "server" MUST know that the "X" user bought the content "Y". It is SO MUCH CLEANER the way the TEST server works.
    I have to...
  13. Re: Restoration didn't work using "production" server (In-App/Qt-/Symbian)

    Hi,
    I don't think the issue is with the DRM (or not). Hopefully my previous post will clear it out. Again, it WORKS on the test server - it just DOESN'T work after I start using the production...
  14. Re: Restoration didn't work using "production" server (In-App/Qt-/Symbian)

    Since I got more people interested in looking into this, let me review it:

    When I try to purchase a content for the second time with the same account using test mode, this is the partial log:

    ...
  15. Re: Restoration didn't work using "production" server (In-App/Qt-/Symbian)

    I am not sure we are on the "same page" about this. Let me try again:

    This is the flow I would like to see - it makes sense and that currently works with the testserver on "Normal" mode:

    use...
  16. Replies
    26
    Views
    8,963

    Re: Application not available for Belle

    My application (GApp) does not use any DRM. It just stores the status on a file (I figure out anybody willing to "hack" for $1 probably needs it more than me). Test details:


    App:...
  17. Re: Restoration didn't work using "production" server (In-App/Qt-/Symbian)

    I changed the IAP_VARIANTID.txt to all zeroes and didn't make any difference as was expected since the issue seems to be with the server side not client.

    Is this related to this other issue:...
  18. Replies
    26
    Views
    8,963

    Re: Application not available for Belle

    What is the issue? It seems to work just fine when I tested on C7/Belle and E7/Belle. Is it an issue with the Ovi QA? The Ovi Client? DRM? What is the issue?
    I have to second Cornelius: Are you...
  19. Re: Restoration didn't work using "production" server (In-App/Qt-/Symbian)

    Hi Igor,


    I am not using DRM. I just call


    pIAPClient->purchaseProduct(productId, IAPClient::ForcedAutomaticRestoration);

    When using the testserver (normal mode) after I login I get a...
  20. Restoration didn't work using "production" server (In-App/Qt-/Symbian)

    When I try my application using the test server any time I try to purchase a product (after the first) I am presented with the login to the ovi store screen and then get a message saying that "no...
  21. Re: $10M Calling All Innovators Category Finalists announced

    My application was a category finalist. I haven't received any notification after that one. Is there any timeline for receiving the prizes?
  22. OVI Store: can't find my application on "ovi phone app"

    My application is supposedly published, should work on all symbian^3 phones and I can see it on the ovi store web site but can't seem to find it using the application on my C7 or E7 phones. Also, if...
  23. How can I detect the phone model on my Qt application?

    I know it does not sound very Qt to have to detect the hardware at run-time to adjust the features but I am running out of options.

    My applications uses QtWebkit and on the C7 I have to use the...
  24. Re: Qt WebKit zoom - why works on maemo and not on symbian^3 ?

    Update: Using "raster" on the C7 works just fine (can't notice any difference on speed) but on the e7 makes the rendering slugguish. I don't have any other symbian^3 phones to test.
  25. Re: Qt WebKit zoom - why works on maemo and not on symbian^3 ?

    It does fix the problem. I will create a bug report.
    Thanks!
Results 1 to 25 of 42
Page 1 of 2 1 2
×