×

Discussion Board

Search:

Type: Posts; User: chuyangguangshin; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    7,941

    Re: What's the problem with my dialog?

    I clean the project and rebuild sisx file ,but that seems to not help.
    I have decided to give up on it, because I spend too much time on it.
    use "EEikEdwinAlternativeWrapping | EEikEdwinNoWrap"...
  2. Replies
    5
    Views
    7,941

    Re: What's the problem with my dialog?

    I uncomment that line and change it to "dlg->SetMaxLength(128); "
    but the problem still exists.
    by the way, i installed the Y-Tasks plug-in Crash Monitor.
    when the app quit,it reports "myAppName...
  3. Replies
    5
    Views
    7,941

    What's the problem with my dialog?

    I try to use a dialog to request user's input string.
    I follow the example in S60 3rd SDK. Change it a little.

    it is my idea that i want to receive more characters than 15, unlike the example...
  4. Re: How can I display text in title area?

    Great, that's what i want. Thank you guys!
  5. How can I display text in title area?

    I want to display some frequently changing information in somewhere. Maybe the title area is a good choice.
    Since I'm not familiar with the entire symbian GDI structure, so I want to know the exact...
  6. Re: How to let RSocket.Recv return more quickly?

    Thank you very much!
  7. How to let RSocket.Recv return more quickly?

    when a rsocket receives data from the remote end, RSocket.Recv method will complete until "the full amount of requested data has been received".
    If I'm not sure how long the incoming data will...
  8. Replies
    10
    Views
    13,602

    Re: dso and lib files

    static lib projects don't produce dso files. it is for dll only.
    change "LIBRARY yourlib.lib" to "STATICLIBRARY yourlib.lib" in mmp file.
    it may help you.
  9. Re: Does anyone run emulator successfully on Windows Server 2008(64) successfully?

    Great! It works! Thank you very much!
  10. Does anyone run emulator successfully on Windows Server 2008(64) successfully?

    I installed almost every edition of s60 sdk on Windows Server 2008(64), of course one a time . but the emulator can't work.
    when it start, after about 10 secs ,it quit without displaying anything on...
Results 1 to 10 of 10
×