×

Discussion Board

Search:

Type: Posts; User: oleg_derevenetz; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    597
    Views
    142,844

    Re: Ovi reports not working?

    I have received large payment in December, this payment covers almost the entire previously unpaid amount for 2011 (excluding December, of course), so I think that this invoice covers processed part...
  2. Replies
    3
    Views
    1,466

    Re: Meego problems

    Yes, I also suspect problem with security... I have tried different Aegis manifests for my app, no luck.

    Problem is compounded by the fact that official Qt SDK examples are also doesn't run...
  3. Replies
    3
    Views
    1,466

    Meego problems

    Hi,

    I'm trying to build & run one of my existing Qt applications (previously designed for S60/S^3) on Meego using Qt SDK 1.1.2 and QEMU. Build process runs just fine, but then:

    1. The following...
  4. Re: Publishing update for an existing application

    OK, thank you :)
  5. Publishing update for an existing application

    Hi all,

    What is the proper way to submit an update (upgrade to next version) for an existing application? Can I just press "Edit file" button for existing content file, upload new version and then...
  6. Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    Not yet - for me, at least.
  7. Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    I doubt that Microsoft store services (support services at least) will be better at least a bit.
  8. Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    Today I emailed question about this situation to PublishToOVI.Support@nokia.com. I hope that they will respond.
  9. Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    The same problem in Russia. Ovi Store is working, but reports are still not updated.
Results 1 to 9 of 9
×