×

Discussion Board

Search:

Type: Posts; User: jo.le.ouf; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,232

    Re: Qt 4.7.3 - Symbian 1 - 3g not connecting

    Hi and thanks for your help.
    I don't understand what do you want to do with IAP_Utils ?
    For QFtp, it's the same problem...

    Is developer have already seen this problem ?
  2. Replies
    3
    Views
    1,232

    Qt 4.7.3 - Symbian 1 - 3g not connecting

    Hello,

    I'm currently developing an Qt application for Symbian 3 and Symbian 1.
    I have a problem with network connection :
    - with the simulator, http request works good
    - on a symbian 3 device,...
  3. Replies
    597
    Views
    151,854

    Re: Ovi reports not working?

    Ok, thank you for your information !
  4. Replies
    597
    Views
    151,854

    Re: Ovi reports not working?

    Hum, it's strange. Perhaps it's because my app is available only since 06/24 ? I have comment on my app so I'm sure there is at least 1 dowload.
  5. Replies
    597
    Views
    151,854

    Re: Ovi reports not working?

    Hi. I'm new in ovi publish and I can't see my purchase report. Did you notice the same issue again ?
    Thanks
  6. Replies
    0
    Views
    3,915

    ACR122 emulate MIFARE 1K for 6131 access

    Hello,

    I have an application which use NFCIP P2P between my nokia 6131 and an ACR122 reader with the libnfc librairy. It works fine.
    But now, i want to start my application automaticaly with...
Results 1 to 6 of 6
×