×

Discussion Board

Search:

Type: Posts; User: hony; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: SIS file rejected

    by hony
    Replies
    14
    Views
    8,835

    Re: SIS file rejected

    same problem!!!!
  2. Replies
    1
    Views
    1,964

    symbian signed网站是不是又挂了

    express signed总是走到最后一步出错:

    Sorry
    The page you requested cannot be accessed because of a system error.
  3. Replies
    3
    Views
    1,768

    Re: 在离线模式下,活动对象不工作

    我用的是wifi连接。在 真机上调试,timer的请求发出去了,没有问题,但是runl函数不被调用
  4. Replies
    3
    Views
    1,768

    在离线模式下,活动对象不工作

    有没有人遇到过这种情况,比如一个RTimer启动之后,runl就是不被调用,比如http请求也回不来。。。一旦切换到普通模式下就都正常了。。。
  5. Replies
    8
    Views
    14,076

    Re: S60 5th ed emulator startup failed

    Yes, it works, Merci beaucoup!!!
  6. Replies
    0
    Views
    4,360

    使用浏览器控件出现的问题

    各位好,

    我在使用浏览器控件的时候遇到一个奇怪的问题,就拿SDK自带的例子BrCtlSampleApp来说吧:

    首先模拟器的语言要是英文的,然后运行程序,用浏览器控件打开一个非常简单的页面,内容就是一个输入框

    <html>
    <body>
    <form name=f action=/s><input type=text name=wd id=kw
    size=42...
  7. Replies
    10
    Views
    10,433

    Re: 第五版模拟器启动问题

    谢谢各位,

    我是按照release notes上的说明配置的环境, jre 1.6.0_10, activeperl 5.6.1

    而且我还安装了2nd fp2 cw, 3rd mr, 3rd fp1, 3rd fp2,都工作的很正常,都是装在一个盘里的

    把windows切换到安全模式下,也是遇到同样的错误

    检查了epocwind.out里的日志,下面是日志的最后几行:
  8. Replies
    10
    Views
    10,433

    第五版模拟器启动问题

    各位好,

    这个问题困扰我好几天了,一直没有解决,我在3台机器上都装了s60 v5的sdk,但是都出现模拟器无法启动的问题,一启动模拟器就会报错:"epoc.exe出现问题需要关闭..." perl和jre也都装好了,其他sdk也都运行的挺好

    另外工程也可以正常build,就是不能启动模拟器,是不是和什么软件冲突了?有人遇到这个问题吗。

    我试过的三台机器都用的是windows...
  9. Replies
    0
    Views
    5,350

    weird problem of Browser Control

    Hi,

    I opened a very simple web page(only have an input box) with the Browser Control(CBrCtlInterface), and I found a weird problem when I manipulated the input box:

    first I moved the focus to...
  10. Replies
    8
    Views
    14,076

    Re: S60 5th ed emulator startup failed

    Hi, thanks for your reply.

    here are some details of my pc:

    CPU: Intel Pentium 4 3.00GHz
    OS: Windows Xp professional(5.1 build 2600)
    System Model:HP Compaq dx7200 Microtower
    Memory: 2GB
    ...
  11. Replies
    3
    Views
    11,375

    Re: emulator startup failed

    hi, thanks for your reply.

    I do have the necessary system requirements(ActivePerl v5.6.1, JRE v1.6.0_10), and the following is the log in epocwind.out when startup:

    PlatSecEnforcement OFF...
  12. Replies
    8
    Views
    14,076

    S60 5th ed emulator startup failed

    hi all,

    does the s60 5th Ed emulator conflict with something? every time I tried to start the emulator I got the message "epoc.exe has encountered a problem and needs to close..", I've installed...
  13. Replies
    3
    Views
    11,375

    emulator startup failed

    hi all,

    does the s60 5th Ed emulator conflict with something? every time I tried to start the emulator I got the message "epoc.exe has encountered a problem and needs to close..", I've installed...
  14. how to obtain editor's input mode in browser control

    hi all,

    I wrote an application with embed browser control to display web content, and I set the extent of the browser control to whole screen.

    My problem is when I move the focus to an editor...
Results 1 to 14 of 14
×