×

Discussion Board

Search:

Type: Posts; User: karlbaldwin; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    10
    Views
    10,566

    On phone debug: Load Failed

    I'm using Carbide Developer and have just updated to 1.2.2

    Prior to this update I had just gotten the TRK phone debugger working (using USB after much mucking about and abandonment of BT). Whether...
  2. Looking for comment on 'PlatSec' diagnostic

    I'm preparing to apply for a developer certificate and as part of that have been running the emulator with 'epocwind' logging to gather information on what the Capability requirements of my app are....
  3. Problem changing project capabilities in Carbide

    In the Carbide dialog 'properties/c/c++build/configuration settings' there is a text box 'Capability'.

    This was originally set to 'ALL' (by default?).

    When I turn on security diags in the...
  4. Replies
    5
    Views
    12,376

    Re: Could someone clarify something for me?

    CDAVIES Thanks for that. Seems to me the PlatSec msg is technically correct, but not very clear.

    Having had a further look I find that my projects (Carbide) Property 'Capability' is set to 'ALL'....
  5. Replies
    5
    Views
    12,376

    Re: Could someone clarify something for me?

    wizard hu- not really clear on what you are saying. Below is an example of one of my 10 PlatSec msgs. I interprit it as meaning that my app (psa3.exe) wouldn't install on a device without it being...
  6. Replies
    5
    Views
    12,376

    Could someone clarify something for me?

    I've recently converted a 2nd ed app to run in 3rd ed.
    It works fine in the emulator.

    The application gathers (READ-ONLY) information about the users phone service experience, writing KPI events...
  7. Replies
    9
    Views
    8,419

    Re: menu: system error (-20)

    Found after re-boot that epocwind began updating!

    Event 416.885 is me starting my app
    Event 417.325 is I believe the -20 error dialog.

    Do the intervening messages offer any clue?
    ...
  8. Replies
    9
    Views
    8,419

    Re: menu: system error (-20)

    I wish I had better news- I've verified that epocwind is enabled in the emulator and also checked 'epoc.ini' (LogToFile) option is '1'.

    The problem appears to be that it (epocwind) is not being...
  9. Replies
    9
    Views
    8,419

    Re: menu: system error (-20)

    Amitkankani- I've done a search of my 'C' drive (this is where Carbide and my app source is) and there isn't an epocwind.out file anywhere. I presume there isn't one because the app doesn't progress...
  10. Replies
    9
    Views
    8,419

    Re: menu: system error (-20)

    Thanks stichbury/amitkankani for your responses.

    Amitkankani- I use the IDE (Carbide) for builds and currently have little/no experiance of command line building. My project does'nt have inf/mmp...
  11. Replies
    9
    Views
    8,419

    menu: system error (-20)

    I'm converting a 2nd ed app to 3rd ed and am compiling without error. However, when I launch in the emulator the app doesn't start and I get 'menu: system error (-20)'.

    My question regards the...
  12. Replies
    0
    Views
    4,118

    Variant on edll.lib not found

    I've installed Carbide 1.1 and imported an existing project that compiles fine (for the emulator) except for one remaining problem that is driving me mad!

    I get this-
    "Errors caused tool to...
  13. How to preset tick boxes in ListQueryDialog

    I have a multiselection list query dialog using a RESOURCE struct for initialisation derived from CAknListQueryDialog.

    The state (box marked/unmarked) of the list items is not natively preserved...
  14. Replies
    2
    Views
    4,028

    Phone app requires two starts?

    I'm using S60 2nd Ed SDK.
    I have an app that runs fine on the emulator/phone (6680).

    What is puzzling is that when the application is first loaded to the phone it requires two launches before it...
  15. Replies
    4
    Views
    5,830

    Re: System Error when app run on phone

    Thanks for your replies.
    I have now solved the problem.
    I had forgottent to add the following line to the .pkg file-...
  16. Replies
    4
    Views
    5,830

    System Error when app run on phone

    Im using S60 2nd Ed SDK.
    I have an application that builds/runs on the emulator without problems.
    When I install it on a target phone (in this instance a 6680) the app won't start and I get 'System...
  17. Replies
    1
    Views
    6,869

    Emulator odd behavior

    Has anybody come across this odd emulator behavior-

    I made changes to my app and found that when started in the emulator I consistently get 'STOP SYSTEM ERROR' (no error code, though extended...
  18. How to use Just-In-Time feature of Emulator

    I have a problem whereby when I launch my app from the emulator shell i get 'STOP! SYSTEM ERROR'. There is no error number associated with it (yes, emulator is set for extended error mode). My...
  19. Replies
    2
    Views
    4,718

    Re: HELP!! Exception 5 Access violation

    Thanks for your response but I have solved this problem now and it was, as I thought, stupidly simple. I was not referencing object 'iDellDisplay' with a valid handle. Yet another lesson in the...
  20. Replies
    2
    Views
    4,718

    HELP!! Exception 5 Access violation

    Hopefully someone can help with this!!

    I have a CEikTextListBox that I want to alter the content of. To do that I'm getting the list box model into an array however, when the line begining...
  21. Replies
    3
    Views
    3,861

    STOP! Program Closed: DBMS 6

    Can't get my head round what I need to do here. I've got a DBMS table with a specific column into which I want to put 'TTime' entries. Later I want to build an array of the table data using an SQL...
  22. Replies
    3
    Views
    5,720

    Re: STOP! System Error -6

    Thanks for the replies guys. I found the problem, it was to do with the formatting of the SQL query (spaces missing).

    On to the next problem!!
  23. Replies
    3
    Views
    5,720

    STOP! System Error -6

    When I run my app on the emulator I get 'STOP! System Error -6' notification when the last line (the statement with 'view.Prepare') below is executed. Using the error codes list this would appear to...
  24. Replies
    9
    Views
    6,647

    Re: emulator build in wrong location!!

    Thank you both for your suggestions/replies.

    I think you have seen that there isn't a line "winscw.GlobalOptions.targetPath" in the .cdtbuild file for S60 2nd SDK. What adds to my confusion is...
  25. Replies
    9
    Views
    6,647

    Re: emulator build in wrong location!!

    More information-
    I can rebuild other projects for the emulator correctly, they appear in the shell.

    For the problem app (PSA03) I've found that the (as already stated) psa03.app file is placed...
Results 1 to 25 of 40
Page 1 of 2 1 2
×