×

Discussion Board

Search:

Type: Posts; User: royalsnn; Keyword(s):

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    1,481

    problem with Image_Reader.cpp

    Hi Alls;
    i am using Image_Reader class.(http://wiki.forum.nokia.com/index.php/How_to_read_images_to_Symbian_bitmap)

    But i am getting error -5. i look for this error. Maybe...
  2. Replies
    1
    Views
    1,519

    AlertWin problem

    Hi Alls;
    i have a problem with iEikonEnv->AlertWin.
    i want to use turkish character. But i cant make. Example;
    this line;
    iEikonEnv->AlertWin(_L("Çözüm çığlık:\n"));
    not working. Showing screen...
  3. Replies
    2
    Views
    3,966

    Re: Multiple images loads crashes application

    i have same problem. My application working corrently on emulator. But not working on device. i have no idea how to fix it ? Is there anyone have a any clue?
  4. Thread: StartApp

    by royalsnn
    Replies
    1
    Views
    1,410

    StartApp

    i want to use StartApp application(http://wiki.forum.nokia.com/index.php/How_to_autostart_an_application_on_boot_up_in_3rd-_Startup_List_Management_API) with dont sing. But also without certeficate....
  5. Replies
    2
    Views
    1,773

    [moved] Installation

    Hi Alls;
    i have 2 application. i want to user install one and after installation, download another sis file from web. And, when downloading finished, automatically install another app.
    Is it...
  6. Replies
    4
    Views
    2,100

    Re: problem with udeb folder

    When i build the project, i get any error, or problem. But when i run, get error(file not found)
    Console :

    ***Building project "StartApp" for configuration "Emulator Debug (WINSCW)...
  7. Replies
    4
    Views
    2,100

    Re: problem with udeb folder

    Error details;

    Program file does not exist

    java.io.FileNotFoundException: C:\S60\devices\S60_3rd_FP2_SDK_v1.1_3\epoc32\release\winscw\udeb\StartApp.exe not found
    at...
  8. Replies
    4
    Views
    2,100

    problem with udeb folder

    Hi Alls;
    i have a problem in udeb folder
    not created app's exe in udeb folder. How to fix it?
  9. Replies
    4
    Views
    1,738

    Re: Http Connection

    i try it. But not working exactly. Also; ask to me :
    Default access point unfourtunatly.
  10. Replies
    4
    Views
    1,738

    Re: Http Connection

    i try to change this line;


    void CClientEngine::SetupConnectionL()
    {
    //TInt bearerFilter = EApBearerTypeAllBearers;
    TInt bearerFilter = EApBearerTypeGPRS;
    TInt currentProfileId;
    ...
  11. Replies
    4
    Views
    1,738

    Http Connection

    Hi Alls;
    i am using ClientEngine class. It's working fine emulator also device.
    But i want to connect internet without asking anything(winsock, wireless,GPRS..) on devices.
    i want to use only GPRS...
  12. Replies
    9
    Views
    1,988

    Re: problem with shifting integer

    when i use like this;
    TInt64 x = 54862L;
    i get error integer constant is too large for "long"
  13. Replies
    9
    Views
    1,988

    Re: problem with shifting integer

    No;
    when i try it with 2 L ,
    no error get . Bur i install it to device. returned again zero values :(

    chanced my code
    TInt64 x = 54862LL; // is it true?
  14. Replies
    9
    Views
    1,988

    Re: problem with shifting integer

    Hi;
    i found my wrong.
    Example;
    TInt64 x;
    x= 7628185169093499248;
    Build project when set active emulator debug. No any error;
    But build project when set active Phone Release. We get error :
    ...
  15. Replies
    9
    Views
    1,988

    Re: problem with shifting integer

    Yes ; i can show my method..


    TInt64 x = 54862;
    File* file = new File();
    for (int i = 0; i < devStr.Length(); i++)
    {

    x *= ((mil + devStr[i] + adLogsSeed) % 452168762);
  16. Replies
    9
    Views
    1,988

    problem with shifting integer

    Hi Alls;
    i try to shift integers;
    a = b << c;
    it's working on emulator but it's get 0 value on device(N96).
    How to fix it?
  17. Replies
    5
    Views
    1,718

    Re: mathematical expressions

    i added variable types.
    i wrote to file variables. After i checked them.
  18. Replies
    5
    Views
    1,718

    Re: mathematical expressions

    Is there anyone how to fix it ?
  19. Replies
    5
    Views
    1,718

    mathematical expressions

    Hi Alls;
    i have a method. This method different values returned on emulator and on device(N96,N80..).
    Can you check it please ?


    HBufC* tempDavid = HBufC::New(64);
    TInt64 mile = 0;
    TInt64 x;...
  20. Replies
    5
    Views
    1,804

    Re: Feature Pack Problem

    i find my problem finally.
    reason of crashing this lines :

    {
    MAknsSkinInstance* skin = AknsUtils::SkinInstance();
    CAknsItemData* item =...
  21. Replies
    5
    Views
    1,804

    Re: Feature Pack Problem

    i am using S60 3rd editon FP1 as SDK. and i use Carbide.c++_v2.3 as IDE.
  22. Replies
    5
    Views
    1,804

    Feature Pack Problem

    Hi Alls;
    i have a application. İt's working S60 3rd Edition Feature Pack 1 , Feature Pack 2 succesfully.
    But i install it s60 3rd Edition without Feature Pack (Example : E60, N80...). i can not...
  23. Replies
    3
    Views
    1,591

    Re: Console app problem

    util = new Util();
    ac = new ActivationData();
    status = new StatusData();
    db = new DB();
    file = new File();
    strings = new Strings();

    db->initDB();
    db->logMsg(_L("*****************"));...
  24. Replies
    3
    Views
    1,591

    Console app problem

    Hi Alls;
    i have a console app. it's working emulator succesfully. But i installed it to N96. it's not working. i cant understand where it's crashing.
    Any clue what I can do ? Please help me?
  25. Replies
    8
    Views
    1,971

    Re: Problem With RThread

    i research this error but i cant understand how to fix it ?
Results 1 to 25 of 134
Page 1 of 6 1 2 3 4
×