×

Discussion Board

Search:

Type: Posts; User: jscurtis; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    597
    Views
    129,501

    Re: Ovi reports not working?

    yep, same for me, not working for the last three days.
    The last day my report was updated was 28 Nov.
  2. Replies
    597
    Views
    129,501

    Re: Ovi reports not working?

    Yep I'm seeing exactly the same issues.
    No updates to reports for the last few days. The last entry was 23.11.2011.
    Also the same issue for Costa Rica, 1 download of 2euro app = 724 euros.
    Also I...
  3. Re: Meego app fails QA because of swipe behaviour, anybody else had the same issues?

    Thanks mikkovtr, that explains a lot.
    First problem is that on my N950 does not seem to have the "PR1.1" behaviour, which is why I did not understand this.
    Second problem is that my apps are in Qt...
  4. Meego app fails QA because of swipe behaviour, anybody else had the same issues?

    I have two Meego apps for the N9 which have both failed QA for the same reason (below).
    This makes no sense to me, this behaviour is from Meego, not my Qt apps.
    On my N950 I'm unable to reproduce...
  5. Replies
    31
    Views
    5,745

    Re: Payment Less And Less!!!

    Hi Andrew,

    My problem is basically the same as Magine, (see posting#8 for my graph). As you can see I have data from 2009 and you can clearly see the four month delay between estimated revenue...
  6. Replies
    31
    Views
    5,745

    Re: Payment Less And Less!!!

    http://homepage.ntlworld.com/camtek/ovi_graph.jpg

    You can see the issue in this graph of estimated sales V actual payments.
    Payments flow behind by 4~5 months, so after a peak in sales you get a...
  7. Replies
    31
    Views
    5,745

    Re: Payment Less And Less!!!

    Yes I'm seeing exactly the same issue.
    Up until August payment has followed about 4 months behind estimated. This has been true for at least the last 12 months, but in September and October...
  8. Re: Can't build for N950 after installing QtSdk 1.1.3

    There was a problem in the project which I have fixed.
    I'm still getting this error, but the project installs and runs ok.
    What is this error and should I just ignore it?
  9. Can't build for N950 after installing QtSdk 1.1.3

    Since I have installed the latest QT SDK I'm getting a build error when building for N950.
    I did have this working before with the last version of the SDK. I have tried deleting c:/QtSdk and...
  10. Re: Meego built error: Can't locate Debian/Debhelper/Dh_Lib.pm

    I have the same problem since I updated the SDK.
    Vladest - did you use the online SDK updater?
  11. Replies
    50
    Views
    6,128

    Re: Paid content went for free on 1st October

    Yes I can see the same problem.
    Looks like a reporting problem.
  12. Re: How about that free admission to Nokia World 2011?

    I also received the offer of free admission to Nokia World, but I have also not heard anything since then?.
    Can somebody from Forum Nokia Launchpad help with this?
  13. Replies
    597
    Views
    129,501

    Re: Ovi reports not working?

    yes broken again.

    Last update was on the 10 August, since then they have stopped updating.
    I have emailed Ovi Publisher Support.

    Gopal, are you able to check out this problem, and contact OVI...
  14. Re: Unintentional editing and how to deal with it

    This problem has happened to me as well.

    You have to be very careful when checking your distribution list, I never check this when my app is in QA testing, because this can happen and then you are...
  15. Replies
    597
    Views
    129,501

    Re: Ovi reports not working?

    I have seen this problem with every new app I publish.
    Just keep emailing OVI and it will appear and you will see all the data from the date you are first published.
  16. Replies
    597
    Views
    129,501

    Re: Ovi reports not working?

    Yep, I have the same problem
  17. Replies
    6
    Views
    2,170

    Re: Qwebview is not loading URL

    Ok I have it working.

    I think this helps to get a working connection (either WiFi or 3G).
    QNetworkProxyFactory::setUseSystemConfiguration(true);

    The problem then was that webkit needs lots...
  18. Replies
    6
    Views
    2,170

    Re: Qwebview is not loading URL

    I'm having exactly the same issue trying this on my E7. Have you made any progress?

    I have seen this as a possible fix, but now my app is closing after 20~30 seconds?

    #include...
  19. Re: Content file(s) updated in Ovi Store even though I did not submit it

    Yes, This has been happening to me too,
    Two reasons this is happening are:
    1. OVI has been changed to show "Note: You may be prompted during installation to download a large one-time update for...
  20. Re: smart installer fails with “Certificate error contact application supplier”.

    Hi Lucian

    Thanks for the very useful link to your blog and swierrors.sis.

    I ended up using epoc32/tools/dumpsis.exe to check inside my signed sis file.
    I have it working now and have re-submit...
  21. smart installer fails with “Certificate error contact application supplier”.

    Hi

    I’m trying to make a sis file for my application using the smart installer. (I have done this successfully before with other applications)

    I first made a signed sis file containing my...
  22. Replies
    13
    Views
    1,683

    Re: new year's reporting bug?

    Hi,

    Looks like there was an update last night. I can see data for 1 Jan and some (maybe not complete) data for 2 Jan, nothing after that
    cheers
  23. Replies
    2
    Views
    1,013

    Re: Linking up 2 different publisher IDs

    It’s very unlikely that the user will end up with two versions both installed at once. Much more likely that the new version will fail to install.

    To be able to have two versions at the same...
  24. Replies
    13
    Views
    1,683

    Re: new year's reporting bug?

    Hi

    Yes, looks to me like reports are broken.
    I have exactly 1download on 1 Jan nothing else since the new year.
    I have emailed publishtoovi.support@nokia.com, no response yet.

    cheers
    Happy...
  25. Replies
    20
    Views
    4,865

    Re: Device not supported

    Just had a reply from Ovi about this:

    "Currently, the 2 contents are under "Symbian" category. Please create these contents under "Qt Based Applications category" by copying the metadata and...
Results 1 to 25 of 94
Page 1 of 4 1 2 3 4
×