×

Discussion Board

Search:

Type: Posts; User: boletushar; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    2,595

    Re: How to apply patch to existing application

    I tried with command line compilation as well but still the same result,

    while keeping TYPE=SP i can add/modify the file in base application's private path.
    But keeping TYPE=PU giving me update...
  2. Replies
    11
    Views
    2,595

    Re: How to apply patch to existing application

    Suppose phone don't have memory card. When I tried to install patch first time I added a abcd.txt file in base application's private directory after that I installed new patch file with same abcd.txt...
  3. Replies
    11
    Views
    2,595

    Re: How to apply patch to existing application

    Thanks wizard_hu_
    TYPE=SP really solved the problem.
    Installer itself gives the error that base application is not installed, and if base application is present I can update/add files in private...
  4. Replies
    11
    Views
    2,595

    Re: How to apply patch to existing application

    Hello,

    Thanks symbianyucca link you provided really helped me a lot. I also wanted to ask few question,
    1) Can I launch browser and open app download link from my package file? Or need to run exe...
  5. Replies
    11
    Views
    2,595

    Re: How to apply patch to existing application

    Yes If that is the case then no problem,

    These customized patches will be different for different purpose and will be downloaded within/outside(Via browser) of base application.
    my question is...
  6. Replies
    11
    Views
    2,595

    How to apply patch to existing application

    I have an application which will be generic,

    I want that user can customize my application as per his/her requirement via downloading some files (Patch files) via internet and can get the...
  7. Re: aEvent.iStatus < 0 occured in HTTPEvent after 2 hours of Application running

    Hi,

    I'm getting the same issue on S60 5th edition 5800. This issue can be reproducible after 3-4 hrs of HTTP operations.
  8. Re: Resolution specific build submitting for Symbian signing

    Hi Guys,
    Just now I got the mail from Test house that my application has failed the test case 9 for device E90.

    I have mentioned the supported resolution is 240x320 only and checking the...
  9. Re: Resolution specific build submitting for Symbian signing

    Functionality wise it will work properly no problem for it. Only UI part wont be appropriate images and all.
  10. Resolution specific build submitting for Symbian signing

    Hi All,

    I have developed an application which is device resolution specific, and I want to get it Symbian Signed (not express).
    Currently I'm planning to have it signed only for 240x320...
  11. Phone is getting restart while application is running

    Hi All,

    I have video application after running the application for more than 1-2 hrs phone restarts by itself. Is it memory issue please help me. I'm getting this problem on N73.
  12. Video play hangs on N72 at SMS reception

    Hi All,

    I have a Video player application I'm using CVideoPlayerUtility for video playback but when Video is playing and sms arrives then application gets hang you have to force close the...
  13. Re: Multiple http connection does not work on Browser as well as my application.

    Simultaneous HTTP connection from both my application as well as from browser is not working. Whichever started first works well and another one will not even connect.
  14. Multiple http connection does not work on Browser as well as my application.

    Hi All,

    I have an application which uses Http connection to download some files. It works well but when connection in my application is active I'm not able to connect via phone's Browser. Same is...
  15. Replies
    1
    Views
    628

    KErrNotReady while playing video file

    Hi All,

    I have an application which downloads video clips from server and plays the video file once download in finished.
    I'm getting this KErrNotReady error while playing video this error is...
  16. Replies
    27
    Views
    2,880

    Re: Including mmp files in bld.inf as per SDK

    I'm sorry Savaj, but I couldn't get your point, will you elaborate more on this.
  17. Replies
    27
    Views
    2,880

    Re: Including mmp files in bld.inf as per SDK

    Thanks for quick reply,

    I'll check this.
  18. Replies
    27
    Views
    2,880

    Re: Including mmp files in bld.inf as per SDK

    You mean to say the mmp file will be same for 3rd edi. and 5th edition as both of them have EKA2 kernel and I'm using this to differentiate in 2nd edition and 3rd edition mmp file.

    My Current...
  19. Replies
    27
    Views
    2,880

    Including mmp files in bld.inf as per SDK

    Hi Guys,

    I have created a symbian project and kept the code base same for 2nd edi and 3rd edi. also loading mmp files as per macro __EKA2__ in bld.inf files.
    My question is now I'm porting the...
  20. Re: Application not Launching in S60 3rd edition Initial release devices

    Thank you all for all your reply's,
    Finally when I build the application with S60 3rd MR SDK then I came to know that the library animation.lib and animation related .h files are not part of 3rd...
  21. Re: Application not Launching in S60 3rd edition Initial release devices

    Hi All,

    No I tried with deleting the \BUILD\ folder manually and cleaned the project when build it for Winscw release it successfully got build and I ran the application it worked fine. But after...
  22. Re: Application not Launching in S60 3rd edition Initial release devices

    Actually my code base is same for 2nd and 3rd edition so instead of following this nomenclature I kept it same for both.
    And what you have mentioned I have tried that too, Keeping unique app name...
  23. Re: Application not Launching in S60 3rd edition Initial release devices

    Its working perfectly fine on emulator.

    My Pkg file is
    /////////////////////////////////////////////////////////////
    ;Language - standard language definitions
    &EN

    ; standard SIS file header...
  24. Re: Application not Launching in S60 3rd edition Initial release devices

    Hi All,

    Actually mistakenly I put only System Error -1 error but its actually Menu: System error (-1)
    Is it because of resource file.
  25. Re: Application not Launching in S60 3rd edition Initial release devices

    How do I get to know which dll-s causing problem?

    I'm using these libraries in my application.

    LIBRARY euser.lib
    LIBRARY apparc.lib
    LIBRARY cone.lib
    LIBRARY eikcore.lib...
Results 1 to 25 of 57
Page 1 of 3 1 2 3
×