×

Discussion Board

Search:

Type: Posts; User: fullscale; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Backup and restore compliance with autostart

    Hi,

    I have a 3rd ed. app that registers with the startup list api. How do I backup this resource file in backup_registration.xml?

    Should it go into <passive_backup> or <public_backup>?
    ...
  2. Replies
    1
    Views
    10,266

    Platinum Partner

    The company I work for is currently signing up to the platinum partner program, we require some clarification on what will be provided as part of the membership. We require platinum partners to be...
  3. Replies
    10
    Views
    8,361

    Re: Blank error dialog with on device debugging

    Have made some progress using E61...

    With the 3rd ed. MR SDK:
    * Executable setting on the main tab is set to the GCCE UDEB executable: Get the blank dialog and nothing shows up in the log.
    *...
  4. Replies
    10
    Views
    8,361

    Re: Blank error dialog with on device debugging

    -- Platform (WINSCW, Phone)?
    GCCE UDEB

    -- Launch Config - Emulation, TRK, other?
    TRK app launch

    -- Does the dialog have any title at all?
    No title or message, only shows the error icon on...
  5. Replies
    10
    Views
    8,361

    Blank error dialog with on device debugging

    Hi,

    I'm trying to set up on device debugging with carbide.c++ 1.2. When trying to launch the application I just get a blank dialog. Any ideas?
  6. Replies
    18
    Views
    14,908

    Re: CodeWarrior - Error starting debug process

    Ahh cool, I tried that for codewarrior but didn't work. At least it works for carbide
  7. Replies
    18
    Views
    14,908

    Re: CodeWarrior - Error starting debug process

    Yea I'm running vista also.

    My experience was it worked for a while, then after about a week it just stopped working. I did a system restore from when it was working and turned off windows...
  8. Replies
    18
    Views
    14,908

    CodeWarrior - Error starting debug process

    Hi,

    When I try to debug an application codewarrior keeps showing this error:
    "Error starting debug process Code 87 57"

    Has anyone seen this before or know where I can at least find what these...
  9. Replies
    3
    Views
    4,658

    Re: Sizing svg images error

    Its ok, the problem was actually nothing to do with the code but instead the svg images themselves.

    We'd been creating .svg files using adobe illustrator, then using the nokia tools to convert to...
  10. Replies
    3
    Views
    4,658

    Sizing svg images error

    I'm getting the error: "AppClosed. AknIconServer KERN-EXEC 3" when trying to use AknIconUtils::SetSize in 3rd edition.

    The weird thing is that in this container I'm using other images which are...
  11. Replies
    0
    Views
    6,654

    Download Manager API

    Has anybody been able to use the new download manager api's to download and open a sis file? I can get it to download the file but no luck launching it.

    I make the call...
  12. Replies
    10
    Views
    6,560

    CEikonEnv in exe

    Did you resolve this? if you did howd you get it working?
  13. Input/Extract binary data into a RDbRowSet object

    Hi,
    I was wondering if anyone knew of a way to input & extract binary data to a database using RDbRowSet. There are methods there for the other data types but nothing that I can see for...
  14. Replies
    0
    Views
    4,975

    WSERV 10 Panic with bitmap loading

    I'm having a problem where I get a WSERV 10 Panic error when I run my code on the phone (7650), the code works fine on the emulator.

    I've figured out that the problem occurs when I'm loading...
  15. Replies
    2
    Views
    5,125

    I've been getting that same problem.

    I've been getting that same problem.
Results 1 to 15 of 15
×