×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2,280

    UID Problem with Carbide.c++ UI designer

    Hi,

    I initially created a basic container for my application using the UI designer in Carbide.c++. Later I had to add some capabilities and got a UID assigned from Symbian so I changed the UIDs in the project properties and made sure that it was correctly updated everywhere in the code.

    Everything OK so far...

    Yesterday I added a new view to my application using the UI designer. After adding this view my application closed on startup with a system error. I traced this to the application UID having been changed back to the original UID generated by Carbide in the generated code region in the application header. Everywhere else in the project my new UID was still in place. I have had to edit the "do not modify" generated region to get the application to work.

    Is this original UID stored somewhere that I can edit it so this doesn't happen again? If not, can we make sure the UID is taken from the project properties, or left to the user to modify after the initial generation in future versions?

    Many thanks,
    Sorcery

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2,280

    Re: UID Problem with Carbide.c++ UI designer

    Just thought I'd add that I added another view to the same application yesterday and this UID substitution happened again.

    Sorcery

Similar Threads

  1. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  2. WAP service problem on Apache
    By bigg_o in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 3
    Last Post: 2005-04-17, 16:05
  3. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36
  4. 7210 Silent Problem
    By MarkMckim in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2003-03-18, 12:36
  5. PJava runtime problem within Nokia 9210, Hrlp~!
    By Nokia_Archive in forum PersonalJava
    Replies: 1
    Last Post: 2002-05-28, 13:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×