×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1

    Problem with GDI+

    I am unable to view anything on the preview window. I got this error. I downloaded the gdiplus.dll file and saved it in the eclipse folder. I still keep getting this error. Please help...
    I am running Carbide.ui ver 3.1 on Windows 2000

    Unable to load graphics library [GDI+ is required] (java.lang.NoClassDefFoundError)

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    143

    Re: Problem with GDI+

    Firstly I would advice you to get new version of Carbide.ui. There are several new features and many enhancements.

    If it won't help try to put the dll file into the jre\bin folder (jre folder is on the same level as the eclipse folder).

Similar Threads

  1. Problem with eglSwapBuffers and heap corruption
    By greatape in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-24, 03:35
  2. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  3. WAP service problem on Apache
    By bigg_o in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 3
    Last Post: 2005-04-17, 16:05
  4. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36
  5. wireless problem
    By sash_mca in forum Mobile Web Site Development
    Replies: 0
    Last Post: 2003-06-06, 11:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •