×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14

    Problem with StringLoader::LoadLC

    I want to display a warning Note.
    For that I have written the below code :

    HBufC* buf = StringLoader::LoadLC(R_WARNING_TEXT);
    CAknWarningNote* warningNote;
    warningNote = new ( ELeave ) CAknWarningNote;
    warningNote->ExecuteLD( *buf);
    CleanupStack::PopAndDestroy( buf );

    But there is a problem when I build the code.
    The error is :

    Undefined symbol: 'class HBufC16 * StringLoader::LoadLC(int, class CCoeEnv *)(?LoadLC@StringLoader@@SAPAVHBufC16@@HPAVCCoeEnv@@@Z)' referenced from 'void CSettingExampleAppUi::HandleCommandL(int) (?HandleCommandL@CSettingExampleAppUi@@UAEXH@Z)'

    If I use :

    HBufC* buf = iEikonEnv->AllocReadResourceLC(R_WARNING_TEXT)
    CAknWarningNote* warningNote;
    warningNote = new ( ELeave ) CAknWarningNote;
    warningNote->ExecuteLD( *buf);
    CleanupStack::PopAndDestroy( buf );

    No problem and the note is displayed.
    But I need StringLoader::LoadLC in order to display a text with a variable.

    Somebody could help me?
    Thanks.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    india
    Posts
    2,078

    Re: Problem with StringLoader::LoadLC

    hi,

    include CommonEngine.lib
    to resolve ur link error in ur mmp..

    Regards,
    Mateen Maldar
    "Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve"

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14

    Re: Problem with StringLoader::LoadLC

    Thanks.
    It's OK

Similar Threads

  1. Problem with eglSwapBuffers and heap corruption
    By greatape in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-24, 03:35
  2. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  3. WAP service problem on Apache
    By bigg_o in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 3
    Last Post: 2005-04-17, 16:05
  4. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×