×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1

    Is S60 3rd Edition FP2 Available?

    Hi,
    Just wanted to know whether S60 3rd Edition FP2 available from somewhere? Any link?
    Thanks.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: Is S60 3rd Edition FP2 Available?

    No it is not available Till now.

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Finland
    Posts
    9,563

    Re: Is S60 3rd Edition FP2 Available?

    When S60 3rd Ed. FP2 SDKs are published, I'm sure that the announcement will be in the "Recently Published" list on the main Forum Nokia page http://forum.nokia.com/ and that the download will then also appear in the "Tools and SDKs" area: http://forum.nokia.com/main/resource...dks/index.html

    As long as it isn't there, it isn't available.

    If your company is a Forum Nokia PRO member, it might appear as a alpha, beta or some sort of pre-release on the PRO side: http://pro.forum.nokia.com

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    india
    Posts
    2,078

    Re: Is S60 3rd Edition FP2 Available?

    hi,

    as per forum nokia newsletters it will be Fp2 will be public in the first quarter of this year..

    will be eagarly waiting for it..

    Regards,
    Mateen Maldar
    "Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve"

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: Is S60 3rd Edition FP2 Available?

    If i am not Wrong the s60 v3 FP2 is not available to Nokia PRO members also.
    I did not find a link. :-(

  6. #6
    Super Contributor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    England,UK
    Posts
    1,600

    Re: Is S60 3rd Edition FP2 Available?

    Hi,

    I am not really worried when it arrives as long is it *WORKS* with Windows Vista (tm). In 2008 you wont be able to buy a new Win XP licensed machine only Vista.

    Vista worked with the original base 3rd ED and 2nd ed,
    but 3rd MR and FP1 will not work with Vista.
    see http://discussion.forum.nokia.com/fo...d.php?p=323898
    and Vista transition project on the Wiki http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...Vista_%28tm%29



    We can only live in hope,
    Good Luck,
    Jim

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 2007-09-05, 10:38
  2. S60 3rd edition - getting started issue
    By Bill_Murray in forum Symbian
    Replies: 5
    Last Post: 2006-12-22, 14:44
  3. Replies: 0
    Last Post: 2006-10-05, 07:27
  4. Replies: 3
    Last Post: 2006-10-04, 22:44
  5. What is going on with Vibration on S60?
    By amd_rikus in forum Mobile Java General
    Replies: 3
    Last Post: 2006-06-16, 00:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×