×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Moscow
    Posts
    1

    MWS GW build problem

    Hello!

    I try to build MWS GW, but have errors:
    package junit.framework does not exist

    May be need to add "junit.lib.dir" property into gw.build.properties and use it in build.xml files, where it need?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    9

    Re: MWS GW build problem

    Hi,

    as far as I remember, installing junit and enabling it in ant are the only things you need to do. The docs\installguide.html doc in the "Software Prerequisites and Their Versions" describes in its 3rd bullet what to do.

    feri

Similar Threads

  1. Build <app_name>_reg.mif in 3rd edition + CW problem
    By iulian_moldovan in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2006-02-15, 06:38
  2. KErrTooBig - could be a build problem?
    By doctordwarf in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2004-01-20, 10:17
  3. Build problem in VC environment
    By sakshi403 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 4
    Last Post: 2004-01-18, 17:00
  4. Build D211 sdk Sms sample problem..Plz help
    By ElvinChong in forum Multimodecards
    Replies: 1
    Last Post: 2003-02-24, 08:54
  5. Build D211 sdk Sms sample problem
    By ElvinChong in forum General Messaging
    Replies: 1
    Last Post: 2003-02-24, 06:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×