×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Karachi, Pakistan
    Posts
    277

    Arrow selfsigned sis not working on new firmwares?

    hi,

    i've made a selfsigned sis. it works on n80, n73 and e61. tested.

    now i sent the sis to a user who have n73 ME, he says he get "Certificate Error" mesg when he tries to install.

    the same error comes when another user tried to install on n80 IE.

    can anyone tell me that symbian has blocked selfsigned sis in new firmwares?

    best,

    // chall3ng3r //
    Faisal Iqbal (skype: chall3ng3r)
    Flash Mobile Specialist | Orison Technologies
    _____________________________________
    blog: F·L·A·S·H·I·S·M
    swf2go: www.swf2go.com

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Finland
    Posts
    9,569

    Re: selfsigned sis not working on new firmwares?

    No, but maybe the users need to change this setting:
    menu > Tools > App.mgr > Options > Settings > Software installation > All

    The setting can also be "Signed only", which requires Symbian Signed apps.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Karachi, Pakistan
    Posts
    277

    Re: selfsigned sis not working on new firmwares?

    thanks for the reply.

    just got it worked. my user had set his mobile's date to 2006, and my self cert. was valid from 2007 onwards... :P

    so when he set the date to current, it worked fine

    best,

    // chall3ng3r //
    Faisal Iqbal (skype: chall3ng3r)
    Flash Mobile Specialist | Orison Technologies
    _____________________________________
    blog: F·L·A·S·H·I·S·M
    swf2go: www.swf2go.com

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Finland
    Posts
    9,569

    Re: selfsigned sis not working on new firmwares?

    Yes, that's a common cause for error, too.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 2009-07-14, 01:16
  2. Multiple programs within single SIS file dilema
    By LongSteve in forum Symbian
    Replies: 6
    Last Post: 2008-03-20, 06:05
  3. Replies: 6
    Last Post: 2007-03-01, 18:15
  4. working out where sis installs
    By nickgerig in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2006-03-02, 10:12
  5. Embedded sis on series 60 not working.
    By shilgaron in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2005-04-14, 11:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×