×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    41

    Problem in uninstaller(Removing application)...

    hi

    platform v7.

    i have one .app application i send this application in background and mark hidden. this application run in an infinite loop.

    i have another .exe application which is basically an uninstaller.

    "C:\Symbian\7.0s\Series60_v21\epoc32\release\ARMI\urel\uninst.exe"-"!:\system\apps\Testapp\uninst.exe" ,FR,RR,RW

    the problem is that when i Remove application in application manager. it prompt "Unable to remove application is open"

    i also write closing .app application code in "uninst.exe", but no success.

    any one know the solution, plz reply.

    Thanks in advance.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    India
    Posts
    3,037

    Re: Problem in uninstaller(Removing application)...

    what the code you have written for closing the application.


    there may be a problem with closing the application.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    41

    Re: Problem in uninstaller(Removing application)...

    thanks for reply .....

    code is:

    const TUid KUidcontext_log = { 0x05055864 };
    _LIT(filen, "");

    RWsSession ws;
    User::LeaveIfError(ws.Connect());

    TApaTaskList tl(ws );
    TApaTask task = tl.FindApp( KUidcontext_log );
    if (task.Exists() )
    {
    task.EndTask();
    }
    ws.Close();

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    India
    Posts
    3,037

    Re: Problem in uninstaller(Removing application)...

    did u check the return value of if (task.Exists() ).

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    41

    Re: Problem in uninstaller(Removing application)...

    i found that the problem is not in this code, i checked this code in another exe application and it works fine.

Similar Threads

  1. Possible problem with application launcher in Nokia 6681
    By dantifer in forum General Development Questions
    Replies: 0
    Last Post: 2005-12-15, 05:31
  2. Problem in Executing application on Series60 V1.2
    By mishrasaurabh in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2004-11-04, 09:17
  3. Replies: 0
    Last Post: 2004-08-25, 05:43
  4. problem about Launching embeddable application
    By windalfred0 in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2004-08-19, 10:33
  5. Problem in compiling telephony application on ARMIB platform
    By abdg27 in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 5
    Last Post: 2004-03-16, 08:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •