×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4

Thread: Audio Problem

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Pune,India
    Posts
    15

    Audio Problem

    I am trying to play audio files using j2me.
    I am using MMAPI.

    First I have used .mp3.
    String url_audio = "http://219.91.231.122:8080/im_comp/i1.mp3";
    connection = (ContentConnection) Connector.open(url_audio.toString())
    InputStream is=null;
    is= connection.openInputStream();
    player = Manager.createPlayer(is,"audio/mpeg");
    player.realize();
    player.start();

    It gives exception on creation of player for WTK2.2 And
    It creates player and starts but doesn't get sound on device 6681.

    Secondly I have used .wav
    String url_audio = "http://219.91.231.122:8080/im_comp/i1.wav";
    connection = (ContentConnection) Connector.open(url_audio.toString())
    InputStream is=null;
    is= connection.openInputStream();
    player = Manager.createPlayer(is,"audio/x-wav");
    player.realize();
    player.start();

    It works well for WTK2.2
    But
    It creates player and starts but doesn't get sound on device 6681.

    Please give me proper direction .
    Thank You.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Pune,India
    Posts
    15

    Re: Audio Problem

    please give some direction.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    44

    Re: Audio Problem

    You might have been receiving an OutOfMemory Error....
    MMAPI caches the complete data before any playback starts....

    Try catching the OutOfMemory Error and then see what happens...



    regards
    nimish

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Pune,India
    Posts
    15

    Re: Audio Problem

    I have handle it but no exception throw of that kind.

Similar Threads

  1. Problem in playing in an audio file.
    By PankajNeve in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2007-03-09, 13:52
  2. Half Duplex Audio Streaming
    By subhrajyotisaha in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2006-05-25, 04:39
  3. Audio problem with Nokia 6600
    By paulmig001 in forum Audio
    Replies: 0
    Last Post: 2006-02-20, 17:38
  4. nokia 6630 audio problem
    By aditya.raut in forum Mobile Java General
    Replies: 0
    Last Post: 2005-06-15, 09:17
  5. problem about audio files in UI40
    By prawwaree in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-04-18, 04:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×