×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    182

    Localization problem.

    Hi all,
    I implemented one application it's show installation time one popup dialog like different languages it's show what ever user wants select that one and insatall that language it's working fine but some mobiles it's not showing popup dialog at installation time and it instaling defaultly in english language.plz any one know reply me.


    //mmp file
    TARGET xx.exe
    TARGETTYPE exe

    UID 0x100039CE 0x200672F2
    EPOCSTACKSIZE 0x5000


    LANG 01 //For English
    LANG 31 //For Chinese


    MACRO LOGGING_ENABLED
    MACRO DEBUG_LOGGING_ENABLED

    SOURCEPATH ..\src

    SOURCE app.cpp
    SOURCE appui.cpp
    SOURCE appdocument.cpp
    SOURCE appview.cpp
    SOURCE appviewcontainer.cpp


    USERINCLUDE ..\inc
    USERINCLUDE ..\..\..\..\..\symbian\manager\inc

    SYSTEMINCLUDE \epoc32\Include

    SOURCEPATH ../data
    START RESOURCE xx.rss
    HEADER
    TARGETPATH resource\apps
    END //RESOURCE

    START RESOURCE xx_reg.rss
    #ifdef WINSCW
    TARGETPATH \private\10003a3f\apps
    #else
    TARGETPATH \private\10003a3f\import\apps
    #endif
    END //RESOURCE

    LIBRARY euser.lib
    LIBRARY apparc.lib
    LIBRARY cone.lib
    LIBRARY eikcore.lib
    LIBRARY eikcoctl.lib
    LIBRARY avkon.lib
    LIBRARY eikdlg.lib
    LIBRARY fbscli.lib


    VENDORID 0
    CAPABILITY LocalServices Location NetworkServices PowerMgmt ProtServ ReadDeviceData ReadUserData SurroundingsDD SwEvent TrustedUI UserEnvironment WriteDeviceData WriteUserData
    //end of file

    //pkg file

    ; xx.pkg
    ;

    ;Language - standard language definitions
    &EN,ZH

    ; standard SIS file header
    #{"xx", "xx"},(0x200672F2),3,0,2

    ;Localised Vendor name
    %{"Vendor-EN" , "Vendor-ZH"}

    ;Unique Vendor name
    :"Vendor"

    ;Supports Series 60 v 3.0
    [0x101F7961], 0, 0, 0, {"Series60ProductID", "Series60ProductID"}





    ;Application-1

    "C:\Symbian\9.1\S60_3rd_MR\epoc32\release\gcce\urel\xx.exe" -"!:\sys\bin\xx.exe"

    {
    "C:\Symbian\9.1\S60_3rd_MR\epoc32\data\z\resource\apps\xx.R01"
    "C:\Symbian\9.1\S60_3rd_MR\epoc32\data\z\resource\apps\xx.R31"
    } -"!:\resource\apps\xx.rsc"

    {
    "C:\Symbian\9.1\S60_3rd_MR\epoc32\data\z\private\10003a3f\import\apps\xx_reg.r01"
    "C:\Symbian\9.1\S60_3rd_MR\epoc32\data\z\private\10003a3f\import\apps\xx_reg.r31"
    }
    -"!:\private\10003a3f\import\apps\xx_reg.rsc"

    "C:\Symbian\9.1\S60_3rd_MR\epoc32\data\z\resource\apps\xx_aif.mif" -"!:\resource\apps\xx_aif.mif"




    ;end of file

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    182

    Re: Localization problem.

    it working fine in all mobiles,thanks for seeing this post.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    321

    Question Re: Localization problem.

    Hi pavan,

    For my application, it takes english as default language.

    but if i have localization for two languages which are not supported by phone then the option comes to user to choose the language.

    but i want it to ask the option to choose the language always when i install the application regardless of localized languages.

    can u help me in this regard


    VK

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Barcelona
    Posts
    1,678

    Re: Localization problem.

    Maybe you could do this as an alternative.

    http://www.pushl.com/developers/dynlang.html

    Not exactly what you're intending, though..

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    182

    Re: Localization problem.

    ya my application also support by default English Language only.But what ever phone suuported languages we need to show user at the time of installation that languages as a popup dialog, we need to change instead off .lo1 what ever phone supported languages (like .l51,.l49 like that)we need mention that extentions.

Similar Threads

  1. Problem with eglSwapBuffers and heap corruption
    By greatape in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-24, 03:35
  2. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  3. WAP service problem on Apache
    By bigg_o in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 3
    Last Post: 2005-04-17, 16:05
  4. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •