×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    18

    Problem in Recording/ Play back Video

    Hi i'm developing an application to record and play back video.
    the problem is as follows:
    1-when i record video for the first time then playback it it works fine.
    2-when i record another video and try to play back it the player displays the first video (of step 1).

    is it a problem in the mobile (i'm using nokia n70)

    or a problem in the output stream i'm receiving the video in.

    please help as i'm stuck in to this.

    Thanks.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    689

    Re: Problem in Recording/ Play back Video

    Hi,
    close the streams that you are using and re initialize them for the second one.close the player also and create a new one.I hope this will solve your problem.
    Thanks
    Soku

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 2010-01-16, 02:09
  2. Problem with video streaming using CVideoPlayerUtility
    By sajidul in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2007-07-18, 12:28
  3. Problem with recording
    By sheenanaseer in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2006-07-06, 13:03
  4. problems displaying video
    By gorsken in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 6
    Last Post: 2006-06-21, 17:18
  5. Nokia 6020 problem with the video clips
    By kosta30 in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 0
    Last Post: 2005-10-12, 15:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×