×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    30

    problems with mmp file and link.exe

    I using carbide.vs and VC2003.
    For use CFbsBitmap and CFbsBitmapDevice I need add to mmp file bitgdi.lib and fbscli.lib:

    LIBRARY bitgdi.lib
    LIBRARY fbscli.lib
    BUT after rebuild project mmp file have chenged this lines on:

    // [-] LIBRARY bitgdi.lib
    LIBRARY fbscli.lib

    what i need to do for include bitgdi.lib to my project ?

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,750

    Re: problems with mmp file and link.exe

    Unfortunately I have never used Carbide.vs, but you can try adding bitgdi.lib in the "normal" Studio-related project properties, and re-importing the project can also help.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2007
    Posts
    50

    Re: problems with mmp file and link.exe

    Quote Originally Posted by vKazakov
    I using carbide.vs and VC2003.
    For use CFbsBitmap and CFbsBitmapDevice I need add to mmp file bitgdi.lib and fbscli.lib:

    LIBRARY bitgdi.lib
    LIBRARY fbscli.lib
    BUT after rebuild project mmp file have chenged this lines on:

    // [-] LIBRARY bitgdi.lib
    LIBRARY fbscli.lib

    what i need to do for include bitgdi.lib to my project ?
    Right click over your project in solution explorer, choose "Carbide.vs Properties" and uncheck "Update .mmp file".

    You would probably want to do the same for "Update .pkg file"

Similar Threads

  1. Link.exe problem!!! Never seen before.
    By kiran10182 in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2007-01-15, 09:14
  2. link.exe missing lib
    By phoneynk in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2006-12-27, 09:33
  3. still have problems?
    By khossy in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2006-11-09, 10:59
  4. simple doubt creating lot of problems
    By RAMANA_IIIT in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2005-05-17, 06:53
  5. 'LINK.EXE' problem
    By ckmeng in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2004-04-14, 00:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×