×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    51

    Building raccoon

    When I am building raccoon, it shows a window "FLEXlm License Finder" and there are two options:
    1- Specify the license server and then it asks for a computer name
    2- Specify the license file

    What I have to do??

    Thank you!!

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    51

    Re: Building raccoon

    I have a problem building:

    Error:

    make[1]: Entering directory `C:/Symbian/9.1/S60_3rd/mws/phone/group'
    cr ..\..\..\EPOC32\RELEASE\ARMV5\UREL\abiv2_libpcre.lib ..\..\..\EPOC32\BUILD\S
    ymbian\9.1\S60_3rd\mws\phone\group\LIBPCRE\GCCE\UREL\get.o ..\..\..\EPOC32\BUILD
    \Symbian\9.1\S60_3rd\mws\phone\group\LIBPCRE\GCCE\UREL\maketables.o ..\..\..\EPO
    C32\BUILD\Symbian\9.1\S60_3rd\mws\phone\group\LIBPCRE\GCCE\UREL\pcre.o ..\..\..\
    EPOC32\BUILD\Symbian\9.1\S60_3rd\mws\phone\group\LIBPCRE\GCCE\UREL\study.o
    process_begin: CreateProcess((null), cr ..\..\..\EPOC32\RELEASE\ARMV5\UREL\abiv2
    _libpcre.lib ..\..\..\EPOC32\BUILD\Symbian\9.1\S60_3rd\mws\phone\group\LIBPCRE\G
    CCE\UREL\get.o ..\..\..\EPOC32\BUILD\Symbian\9.1\S60_3rd\mws\phone\group\LIBPCRE
    \GCCE\UREL\maketables.o ..\..\..\EPOC32\BUILD\Symbian\9.1\S60_3rd\mws\phone\grou
    p\LIBPCRE\GCCE\UREL\pcre.o ..\..\..\EPOC32\BUILD\Symbian\9.1\S60_3rd\mws\phone\g
    roup\LIBPCRE\GCCE\UREL\study.o, ...) failed.
    make (e=2): El sistema no puede hallar el archivo especificado.
    make[1]: *** [..\..\..\EPOC32\RELEASE\ARMV5\UREL\abiv2_libpcre.lib] Error 2
    make[1]: Leaving directory `C:/Symbian/9.1/S60_3rd/mws/phone/group'
    make: *** [TARGETLIBPCRE] Error 2 make -r -f "\Symbian\9.1\S60_3rd\EPOC32\BUILD\Symbian\9.1\S60_3rd\mws\phone\g
    roup\GCCE.make" FINAL CFG=UREL

    Why is it??

    Thank you!!

  3. #3
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    457

    Re: Building raccoon

    Quote Originally Posted by jmv_
    Why is it??
    That is often caused by an incorrect path. The build-tools try to invoke a program that is not found on the path.

    Try invoking abld build with the -v flag to see what it tries to do and then check that the program can be found on the path.

    Johan

  4. #4
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    457

    Re: Building raccoon

    Quote Originally Posted by jmv_
    What I have to do??
    It seems that you use a compiler that requires a license. Check with your local admins what you need to do.

    Johan

Similar Threads

  1. Run a project
    By tkhdevxeon in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2007-02-18, 04:16
  2. carbide.c++ dll
    By tkhdevxeon in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 4
    Last Post: 2007-02-06, 20:16
  3. Carbide.C++ Express - HelloCarbide build problem
    By nokiapaul in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2006-07-09, 12:54
  4. Example Icons not shown : Please help !
    By Mauro_Nokia in forum Symbian
    Replies: 4
    Last Post: 2006-07-07, 09:25
  5. Helloworld build failure - help
    By tcalamawy in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2006-03-20, 17:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×