×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    4

    Chinese characters are not display correctly.

    http://anime.geocities.jp/rozvinbm_jp/NMB4.JPG

    Here's the link to see the screen shot of the simulator using NMB4.0

    Eros Sy
    student
    Shizuoka-ken, Japan

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Brazil
    Posts
    523

    Re: Chinese characters are not display correctly.

    the screenshot seems like a typical case of a device that doesn't support chinese characters.

    can you point the URL for the page you are having problems with?

    if the problem happens with all pages, then you can try opening the file "nmb.prefs" (search for this file inside your computer) and change default font to "Arial Unicode MS".If i'm not wrong, this should work

    Best regards
    Last edited by alb3530; 2007-08-11 at 20:22.
    Http_user_agent:
    NokiaN80-1/3.0 (4.0707.0.7)
    Series60/3.0
    Profile/MIDP-2.0
    Configuration/CLDC-1.1

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 2006-12-06, 16:27
  2. UTF-8: Chinese characters not displayed correctly?
    By so_real in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 1
    Last Post: 2004-07-29, 15:38
  3. How to display chinese characters in the Nokia emulator and the actual phone unit
    By panorms1123 in forum [Archived] Other Programming Discussion 关于其他编程技术的讨论
    Replies: 2
    Last Post: 2004-02-05, 13:20
  4. chinese characters display incorrectly
    By tiago246 in forum General Messaging
    Replies: 0
    Last Post: 2002-07-23, 01:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×