×

Discussion Board

Results 1 to 13 of 13

Hybrid View

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    14

    S60 Emulator shutsdown immediately!

    Hi,

    Ive installed S60 SDK 3rd Ed, maintainance release. When I try and run the emulator it opens for about 4 seconds then closes again?

    Any ideas why this is? im running windows Vista Business which may have something to do with it.

    I also installed the 3rd Ed Python Plugin.

    Thanks

    Mike

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,191

    Re: S60 Emulator shutsdown immediately!

    Moved to Symbian Tools boards as this is not related to Java tools

    Hartti

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,740

    Re: S60 Emulator shutsdown immediately!

    Have you actually tried typing vista in the Search field above?

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    14

    Re: S60 Emulator shutsdown immediately!

    actually! i have and ive gone through the advice given on the wiki but it doesnt seem to help the fact that it opens then closes immediately. Theres no error given.

  5. #5
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,559

    Re: S60 Emulator shutsdown immediately!

    Quote Originally Posted by mika19 View Post
    actually! i have and ive gone through the advice given on the wiki but it doesnt seem to help the fact that it opens then closes immediately. Theres no error given.
    Following may be helpful:

    Moving to Windows Vista.

    Another Related Article


    Hope it helps.

    Good Luck and Cheeers
    Neil

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    7

    Re: S60 Emulator shutsdown immediately!

    Hi Mike,

    I am having the same problem but independent of the plugins i.e. I am simply trying to run an existing example (HelloWorld) and the emulator comes up..does nothing for about 4 seconds and then dies...without any errors or warnings what so ever!!!

    Wink79

  7. #7
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: S60 Emulator shutsdown immediately!

    Did you followed the wiki links provided by Symbian_Neil in above reply.

  8. #8
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,347

    Re: S60 Emulator shutsdown immediately!

    Quote Originally Posted by wnadeem View Post
    Hi Mike,

    I am having the same problem but independent of the plugins i.e. I am simply trying to run an existing example (HelloWorld) and the emulator comes up..does nothing for about 4 seconds and then dies...without any errors or warnings what so ever!!!

    Wink79
    Which Windows OS you are using? Which is the SDK version? If you are using Carbide.c++ then which is the version of Carbide.c++?

    Describe more about your problem and use cases.

    Kiran.
    Nokia Developer Wiki Moderation team

Similar Threads

  1. Replies: 35
    Last Post: 2009-04-11, 14:36
  2. Mail Sync for S60 / S60 3rd Devices
    By bmenke in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 4
    Last Post: 2006-09-17, 06:24
  3. What is going on with Vibration on S60?
    By amd_rikus in forum Mobile Java General
    Replies: 3
    Last Post: 2006-06-16, 00:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×