×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Location
    Germany
    Posts
    598

    Question OpenGL problem with N95 firmware 12.0.0.13?

    I'm testing that OpenGL application and the same build works fine on older E90 firmware but the application just won't start up on N95 firmware v12.0.0.13!?!

    Anyone is having the same problem? I tested that application before on older N95 and it use to work fine? (although I changed a few things since I last tested it on hardware)

    System Rush works fine though on V12.0.0.13.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Location
    Germany
    Posts
    598

    Re: OpenGL problem with N95 firmware 12.0.0.13?

    Once again I had forgotten to install pips_s60_wp.sis for OpenC support.
    I think I keep forgetting that and since our development phone keep being reseted to factory default I always have to do it again whenever I get hold of another hardware.

Similar Threads

  1. N95 SIP incomming call problem
    By gwmlam in forum VoIP
    Replies: 14
    Last Post: 2010-02-22, 13:53
  2. problem with N95 and positioning module
    By pablo_sg in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2007-12-14, 17:12
  3. N95 V12.0.013 SUPL Support Problem
    By elcinhaktanir in forum General Development Questions
    Replies: 1
    Last Post: 2007-11-14, 16:38
  4. Replies: 0
    Last Post: 2007-07-14, 13:35
  5. Access point problem in N95
    By Superior in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-06-05, 07:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×