×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Ukraine
    Posts
    32

    Question How to setup the emulator to make it work with wlan

    Does anybody know? I need it for s60 3rd

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,167

    Re: How to setup the emulator to make it work with wlan

    I think that WLan should work just as normal Lan, you see it as normal internet connection inside your emulator, anyway, I don't think you could make the emulator to tread the Wlan connection as WLan connection in a same way that it would be in the real device.

    yucca

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    34

    Re: How to setup the emulator to make it work with wlan

    Please correct me if I am wrong.
    I tried the same thing, set up a WLAN connection from another machine, connected the devices, but the emulator did not identify it.

    Have to test it on a real device.
    stay hungry, stay foolish :-)

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    May 2003
    Posts
    839

    Re: How to setup the emulator to make it work with wlan

    Hi,

    Could you explain it again more clear, what you were doing.

    Tried to connect WLAN device to other WLAN device or what?

    -tum-

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1

    Re: How to setup the emulator to make it work with wlan

    Hi,

    I too wanted to know about this... Let me explain...

    I downloaded S60 3rd Edition FP1 SDK from this site. Installing tools, SDK is over and Emulator is also running on my WinXP PC. My WinXP PC has one Ethernet card and one D-Link WiFi card installed. I created Winsock IAP in Emulator to enable network connection with my LAN. Now I could browse web content using Emulator's browser application. Everything is fine till this point.

    Now I disabled my Ethernet card and enabled WLAN connection in my PC. Now I'm trying to browse WEB content through Emulator using Winsock IAP, but I could not succeed.

    Please guide me, if I can really try this using Emulator

    BR,
    Sree.

Similar Threads

  1. Which type of phone's wlan and GPRS can work simultaneously?
    By bluesky17 in forum Wired and Wireless interfaces (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2007-01-19, 12:09
  2. I can't make the Nokia Developer Suite Work in borland jbuilder6
    By mamluka in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2003-03-31, 15:47
  3. How to make automatic answer with 7160? ATS0=1 does not work?
    By jackal_jr in forum General Messaging
    Replies: 0
    Last Post: 2002-07-23, 17:52
  4. Replies: 1
    Last Post: 2002-06-11, 13:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×