×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2007
    Posts
    96

    some problems about debug the music player in the emulator


    hi,i am looking into the oggplay in my emulator, somehow i want to look at the music play part but i could not search out any music files using scan in the code.
    could you show me how to scan out music files such as ogg,mp3 ,mp4 or others.

    thanks
    team-vx
    thank you!

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    SymbianLand
    Posts
    763

    Re: some problems about debug the music player in the emulator

    Are you asking about finding the code in oggplay which does that or you want to know how to scan for specific files (like ogg ,mp3) in Symbian?
    If its the second one,see the SDK here:
    Code:
    » Developer Library » Symbian OS Guide » C++ API guide » Base » File Server Client Side » File management and searching » How to search for files with TFindFile
    --Mayur.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2007
    Posts
    96

    Re: some problems about debug the music player in the emulator

    i mean search but on the emulator, can i search as on the real device?





    thanks
    team-vx
    Last edited by team-vx; 2007-08-19 at 08:59.
    thank you!

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Brazil
    Posts
    523

    Re: some problems about debug the music player in the emulator

    Quote Originally Posted by team-vx View Post
    i mean search but on the emulator, can i search as on the real device?





    thanks
    team-vx
    yes, you should be able to

    best regards
    Http_user_agent:
    NokiaN80-1/3.0 (4.0707.0.7)
    Series60/3.0
    Profile/MIDP-2.0
    Configuration/CLDC-1.1

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2007
    Posts
    96

    Re: some problems about debug the music player in the emulator

    well ,that is not true.
    truly i can search,but with no results.
    the result is alway zero.
    but i have sloved the problem.
    i replace the db by the one i copied from my real device.

    cheers
    team-vx
    thank you!

Similar Threads

  1. Series 60 J2ME emulator problems
    By evertomi in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2009-06-15, 10:21
  2. 6230i Music Player Problems
    By j1mmym3 in forum General Development Questions
    Replies: 3
    Last Post: 2008-07-21, 22:35
  3. Nokia 5300 Music Player
    By TeeEff in forum General Development Questions
    Replies: 4
    Last Post: 2008-06-28, 12:43
  4. N91 - music player problem
    By roedieco in forum General Development Questions
    Replies: 1
    Last Post: 2006-08-04, 18:05
  5. Nokia Music Player
    By eido_gat in forum General Development Questions
    Replies: 4
    Last Post: 2006-06-16, 10:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •