×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2

    Question Runnning browser app on emulator

    Hi

    I have an internet browsing application written in j2me and I want to test it on an emulator to know the memory usage of this application. I tried to test it on s60 2nd edition FP3 emulator. Even though I was able to browse internet through the default browser, I was not able to browse the internet from my application and test.

    Do I need to configure the emulator for providing access to my app for using the ethernet so that my app can use it for browsing internet?

    -mahesh.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    24

    Re: Runnning browser app on emulator

    Try with Sun Wireless toolkit...

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 2007-04-02, 11:52
  2. Network Problem in 3rd Ed. Emulator
    By twlai in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2007-01-31, 15:11
  3. App not showing in emulator
    By proxima1 in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2006-11-03, 21:48
  4. emulator lost network
    By esteinitz in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2006-04-25, 11:07
  5. cant test app with Nokia Emulator
    By logemann in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2002-12-19, 16:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×