×

Discussion Board

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    79

    System error in emulator debug

    i have compiled an application using emulator debug and it compiled successfully. however when i ran the application in the emulator, it displays a pop up message "System Error" before the application even starts. i tried debugging it but it did not reach any breakpoints even if i placed breakpoints in the entry point of the application ...

    anybody experienced this kind of problem?

    any solution would be of great help

    thanks

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hyderabad,India
    Posts
    1,156

    Re: System error in emulator debug

    I would have tried to remove the object code, clean it, compile it over again and execute. That should work out.

    Priju

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    79

    Re: System error in emulator debug

    already tried it but still wouldnt work... thanks anyway for the advice

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hyderabad,India
    Posts
    1,156

    Re: System error in emulator debug

    Are you talking about system error -1 on startup? (Hope you have the ErrRd file in the needed path).

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    79

    Re: System error in emulator debug

    i dont have the error code even if i enabled the settings in the emulator... whenever i clicked on the application, only a "System Error" pop up message is displayed... what is ErrRd? where can i get that?

    thanks.

  6. #6
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,344

    Smile Re: System error in emulator debug

    Quote Originally Posted by microdot View Post
    what is ErrRd? where can i get that?
    thanks.
    From here: http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...ded_panic_code

    Kiran.

  7. #7
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    79

    Re: System error in emulator debug

    Quote Originally Posted by kiran10182 View Post
    i have searched this already and it works on the emulator... i purposely bugged another application and it does display "Program Closed smssend USER 11" panic code.

    but this is not the case in my application. it only displays "System error" message after i clicked on the application.also, it does not go to the breakpoints of the files i placed even if i placed breakpoints in the entry point of the application.

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 2008-01-04, 11:15
  2. HELP !auto-reply sms system (using 8250 & VB6)
    By dancingqueeneng in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 4
    Last Post: 2007-02-08, 07:08
  3. How add my ring to system sound list?
    By getrmb in forum Mobile Java General
    Replies: 3
    Last Post: 2006-05-24, 18:38
  4. Drawing in system area(the part draws battery&radio signal)
    By toughworker in forum Symbian User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 2004-12-22, 01:28
  5. System Help with nokia pc connectivity SDK
    By gotka in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 4
    Last Post: 2004-07-06, 09:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×