×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    6

    Question browsing problem S60 3rd Edition FP 1

    Hello all,
    I'm sending a wap push url to S60 3rd Edition Feature Pack 1 mobiles such as N95 and 5700, and when the user clicks on the link it gives him an error (untitled document). The same link on all other mobiles works fine, and starts to download the file to the mobile.

    I did some research and saw that there are a few differences between S60 3rd Edition and S60 3rd Edition Feature Pack 1, but I don't understand what I need to do in order to solve this problem?

    Any thoughts you can share please?

  2. #2
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Tampere
    Posts
    62

    Re: browsing problem S60 3rd Edition FP 1

    Can you provide some more detail on the code you are using?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    6

    Re: browsing problem S60 3rd Edition FP 1

    hello, when you mean code which exactly do you mean?
    You mean the code of the wap site?

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    May 2003
    Posts
    839

    Re: browsing problem S60 3rd Edition FP 1

    Hello

    I just want to be sure first that we have same view of this issue:

    problem is not the Push message itself?
    Can you download that page, if you just write link to the browser?

    -tum-

Similar Threads

  1. Replies: 35
    Last Post: 2009-04-11, 14:36
  2. S60 3rd Edition SDK for MIDP problem playing video
    By suffix in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 7
    Last Post: 2007-04-27, 04:35
  3. TTime : TInt64& Int64() problem in S60 3rd edition
    By iulian_moldovan in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2006-01-24, 13:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×