×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    1

    NMIT 3.1 "bad gateway" Error

    Hi
    I have downloaded version 3.1 last night.and tried to browse some wap sites around the web.But got the "Bad gate way" error from session tab.I have checked my network connection settings for current simulator device.there isn't any proxy server..As a rasult I can't browse any wap page via NMIT. Any idea ?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    10

    RE: NMIT 3.1 "bad gateway" Error

    Make sure you use Java JRE 1.3.1 not the latest 1.4. I tried 1.4 and nothing seems to work in the NMIT 3.1. After reverting to JRE 1.3.1, things start to work well.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    1

    RE: NMIT 3.1 "bad gateway" Error

    Hi,

    I have the same problem.
    I also got "Bad gateway" error when I tried to browse wap site outside my subnet such as wap.yahoo.com. (All the settings is default.)

    But when i try to browse a wap site located in the same subnet, which is located in another machine with a different IP address(I set it up myself.) . it's Ok. There is a NAT between my subnet and Internet.

    Does the server simulator in NMIT3.1 work when browsing outside IP address?

    Can anyone tell me why?


    Thank you in advance.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×