×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4

    Warning: Traffic View: Listing of TCP/UDP Received traffic is set to off (see Monitor

    When I try to access network at emulator, it print "Warning: Traffic View: Listing of TCP/UDP Received traffic is set to off (see Monitor)" at console.
    Who know how to slove it? Thanks

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1

    Re: Warning: Traffic View: Listing of TCP/UDP Received traffic is set to off (see Mon

    Hi,
    I too facing the same problem. Can any body give me a solution ?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2

    Re: Warning: Traffic View: Listing of TCP/UDP Received traffic is set to off (see Mon

    Quote Originally Posted by registrar@i10n.com View Post
    Hi,
    I too facing the same problem. Can any body give me a solution ?
    i am also facing this problem while accessing my wml page... plz help me .. and sorry for any typo error

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    54

    Re: Warning: Traffic View: Listing of TCP/UDP Received traffic is set to off (see Mon

    I also have the same error when i connect to the servlet. Please help me how can i link to the servlet in the emulator. If I use the sun java toolkit, it is ok and it can link to server and can store in the database. But if i use the nokia series 40 sdk to test my program, it show the same error. please give me some instruction.
    Last edited by sweetsweet24; 2008-10-07 at 08:02. Reason: Not imcomplete

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    12

    Re: Warning: Traffic View: Listing of TCP/UDP Received traffic is set to off (see Mon

    I too am having that problem when trying to connect my nokia 6212 emulator to my server. Could anyone with a solution share his idea on how to solve this problem? Thank you.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 2007-05-31, 07:06
  2. C-code..unable to make sis
    By Symbian_Neil in forum Symbian
    Replies: 9
    Last Post: 2006-12-02, 07:55
  3. Replies: 1
    Last Post: 2005-10-17, 04:23
  4. can not successfully link any sample using .NET
    By lobotomat in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2002-08-20, 00:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •