×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5

    Problems with Unwrapping in Blender

    Hi.

    I have a LightWave file that contains a racing track, without texture. When I tried to apply one in Blender using Unwrap it appears well in Blender, but when I exported to M3G it results very different. The same happens when a import a 3DS file that already has a texture.

    I already tried marking the seams manually, but it didn't work. I also erased the materials and added new ones, but that wasn't the problem.

    I really don't know what the problem is, so I would appreciate some help with this.


    Thanks.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5

    Re: Problems with Unwrapping in Blender

    Hi.

    I found an older version (0.6) of the exporter (http://www.nelson-games.de/bl2m3g/default.html) and the problem solved. Maybe there is a bug in the current version (0.7) about uv mapping.

    If any of you have tried to make an uv mapping with the 0.7 version and it has work for you, please let me know.


    Thanks.

Similar Threads

  1. Several problems with NMIT 4.1 MMS
    By jtalviva in forum General Messaging
    Replies: 0
    Last Post: 2006-03-10, 11:03
  2. Several problems with NMIT 4.1
    By jtalviva in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2006-03-10, 10:59
  3. Problems with Nokia carkit CK-1W
    By Batunas in forum General Development Questions
    Replies: 1
    Last Post: 2004-02-09, 18:18
  4. general problems in 3410
    By fredgauchet in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2002-08-26, 14:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×