×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6

    HTML form does not work from the cell phone browser. M.b. POST problems.

    Here is a simple form inside a HTML file on a webserver:
    ..
    <FORM METHOD="POST" ACTION="./uploader.pl" ENCTYPE="multipart/form-data">
    Event Code : <INPUT TYPE=TEXT NAME=text1><BR>
    <INPUT TYPE=SUBMIT name="Send it">
    </FORM>
    ...
    And it works fine from PC browsers.
    I am trying to press 'Submit' button from the web browser of the smartphone and it says "WEB: Reply unknown!"
    The server side uploader.pl file does not seem to even start. It does not produce any log, so my guess, something is wrong with the cell phone and the way it handles POST method.

    What can I do about it? I've spent quite a while trying to figure it out :-( Does it have anything to do with the fact that the server might be a virtual server?


    And if I try do do some HTTP connection to the same server, what are the peculiarities of S60 related to that?



    Thanks,

    Alex

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Wiltshire, UK
    Posts
    3,644

    Re: HTML form does not work from the cell phone browser. M.b. POST problems.

    Did you try this on a real device? Remember the web browser uses the http engine underneath, so it might be related to
    http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...ition_emulator

    Of course you did make sure that you can actually access the server from the internet not just your home network - it could be the server is not visible from the internet.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6

    Re: HTML form does not work from the cell phone browser. M.b. POST problems.

    yes, real device, no emulator.

Similar Threads

  1. Problem MMC+USB Connection
    By Fede81 in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2007-06-14, 06:13
  2. Problem MMC+USB Connection
    By Fede81 in forum General Development Questions
    Replies: 3
    Last Post: 2006-07-19, 15:21
  3. same code of http post, not work on 3650 emulator
    By wasjkf in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2003-07-07, 23:52
  4. Connectivity problems w/ 6370 phone
    By TheDatsunDude in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 2
    Last Post: 2003-04-10, 19:36
  5. Connecting Cell Phone To a Microcontroller
    By tazx2k in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 1
    Last Post: 2003-04-09, 11:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×