×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    1,355

    Component "Symbian OS Pipe" missing

    Hi, i'm embed pips_s60_wp.sis into my package in following way:
    ;Embedded component
    IF NOT package(0x20009A80)
    @"..\openc\pips_s60_wp.sis", (0x20009A80)
    endif
    But then i install it, it's show "Install pips?" dialog and then:
    "Component "Symbian OS Pipe" missing. Continue anyway?" If i chose yes, pips will be installed succesfully. But that may confuse users.
    Also if i try to install pips_s60_wp.sis as standalone package, no any "Component "Symbian OS Pipe" missing" messages appear.

    How can i avoid displaying that message during my sis installation?

  2. #2
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    1,355

    Re: Component "Symbian OS Pipe" missing

    Looks like that some System warrnings, bcs if i add pips as unconditional embedding package, those messages is not appear any more. Just:
    Code:
    @"..\openc\pips_s60_wp.sis", (0x20009A80)
    without IF NOT...

  3. #3
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    1,355

    Re: Component "Symbian OS Pipe" missing

    Any idea?

    I whant use condition installation without that Component "Symbian OS Pipe" missing" message.


    Looks like that bug will be fixed in PIPS v1.3:

    http://developer.symbian.com/forum/t...essageID=71336
    Last edited by truf; 2008-03-09 at 13:53.

Similar Threads

  1. Missing file for KIS000607 is ... really missing !
    By cyke64 in forum Feedback - Nokia Developer Services & Infrastructure
    Replies: 4
    Last Post: 2007-04-16, 18:50
  2. S60 2nd to 3rd/ PlatformSecurity / Capabilities
    By jarkoos in forum Symbian Signed Support, Application Packaging and Distribution and Security
    Replies: 4
    Last Post: 2007-04-14, 14:08
  3. Problem with Cabride.c++ v1.1
    By markovuksanovic in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2007-01-24, 20:05
  4. MMS SDK : missing transaction id header
    By vincent.czerniak in forum General Messaging
    Replies: 1
    Last Post: 2006-01-27, 07:53
  5. ant run-mms-send-with-mm7 and ant run-mms-receive-with-mm7
    By tomerbd in forum General Messaging
    Replies: 0
    Last Post: 2005-11-10, 05:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×