×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    11

    Not finding my scripts.? (Questionable installation?)

    Hi ,
    I am having a bit of a problem with my emulator(user error , I 'm sure.)
    Here is whats happening.
    I used the steps found on http://wiki.opensource.nokia.com/pro...r_installation to install pyforS60 on my system.
    Everything seems to be fine.
    Emulator comes up fine. But when I try to run the ball.py demo as detailed in the documentation (link above) I cant seem to find it on the emulator. (or any of the scripts in that folder.)
    under INSTALLATIONS >> I have App.mgr. // degugAgent // Mail Exch. // eshell // LWplayer // and vcexecutora...
    No balls.py
    I look in my C:\Symbian\9.3\PythonForS60_SDK_3rdEd\epoc32\winscw\c\python folder and there is a balls.py there etc but I cant find it on the emulator.
    Am I looking in the wrong place?
    Do I have a faulty installation?

    I want to test some scripts on the emulator, but dont really know how.

    Sorry its a real basic question but any help is appreciated.

    I am using S60 3rd ed FP2 Beta.
    Thanks
    Myx

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Helsinki
    Posts
    376

    Re: Not finding my scripts.? (Questionable installation?)

    Quote Originally Posted by myxolam View Post
    Hi ,
    I am having a bit of a problem with my emulator(user error , I 'm sure.)
    Here is whats happening.
    I used the steps found on http://wiki.opensource.nokia.com/pro...r_installation to install pyforS60 on my system.
    Everything seems to be fine.
    Emulator comes up fine. But when I try to run the ball.py demo as detailed in the documentation (link above) I cant seem to find it on the emulator. (or any of the scripts in that folder.)
    under INSTALLATIONS >> I have App.mgr. // degugAgent // Mail Exch. // eshell // LWplayer // and vcexecutora...
    No balls.py
    I look in my C:\Symbian\9.3\PythonForS60_SDK_3rdEd\epoc32\winscw\c\python folder and there is a balls.py there etc but I cant find it on the emulator.
    Am I looking in the wrong place?
    Do I have a faulty installation?
    Emulator/phone menu layouts are a bit different depending on the version. Try to find Python shell icon (double snake). Try reinstall PyS60 emuator SDK, maybe all files were not copied.
    Mikko Ohtamaa

    http://mfabrik.com
    http://blog.mfabrik.com

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    11

    Re: Not finding my scripts.? (Questionable installation?)

    Thanks a lot Miohtama,
    You hit the nail on the head... I did a reinstall and noticed that some of the files were not copied to the epoc32 folder in my previous install. I should pay more attention when I'm doing these things . Everything is working fine now.

    Now for the long journey of actually learning to do some programming.

    Thanks for the quick and very helpful reply.
    cheers
    Myx

Similar Threads

  1. How to upload scripts?
    By mattanl in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2007-12-09, 19:02
  2. Carbide.c++ and installation of Nokia S60 3rd Edition SDK
    By mitesh_thakkar in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 4
    Last Post: 2007-04-19, 14:20
  3. Replies: 5
    Last Post: 2006-09-28, 14:26
  4. Installation Problem on the Nokia 6600
    By ManishPatil in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-02, 09:51
  5. NDS 2.0 Installation Problem
    By morozov in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2003-11-12, 22:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×