×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2

Thread: Assigning IP

  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Moratuwa, Sri Lanka
    Posts
    86

    Assigning IP

    Hi All,

    I created an ad hoc mode access point and assigned an IP for that. Then I created a socket listener and connected to the above created access point. Do I have to assign a separate IP for the socket or will it be working on the IP assigned to the access point ?

    Regards,
    Primal

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Mumbai - India
    Posts
    155

    Re: Assigning IP

    AFAI Understood, ip for access point must remain same. for example "airtel' access point(ip)is same for all handsets. And on single ip, u can open 'n' numbe of sockets.

    saurabh

Similar Threads

  1. Assigning Ringtone Programmatically
    By vivek_mics in forum Symbian
    Replies: 4
    Last Post: 2008-01-05, 13:18
  2. Crash when Assigning TReal64 to Treal32
    By boumitran in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2006-06-15, 11:25
  3. Assigning Controls to Bitmap
    By anbuuu in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2006-04-26, 15:00
  4. Nokia 3510i: assigning tones
    By snoozysusie in forum Audio
    Replies: 1
    Last Post: 2003-04-04, 11:47
  5. Nokia 3510i: assigning tones
    By snoozysusie in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 0
    Last Post: 2003-04-04, 11:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •