×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    13

    Build emulator steps not clear.

    Hi,

    Can Anyone help me out.??

    I am trying to import extension modules for my s60-3rd emulators.

    I followed the steps in :

    http://wiki.opensource.nokia.com/pro...sion_structure

    what does the below line means?

    Click build icon (Hammer) to build the emulator target. Output will appear in $EPOCROOT\release\winscw\udeb. In my case, the location was C:\Symbian\9.2\S60_3rd_FP1\Epoc32\release\winscw\udeb.

    Where is the build icon in an emulator?

    Some one help plzz

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Helsinki
    Posts
    376

    Re: Build emulator steps not clear.

    Where is the build icon in an emulator?

    Some one help plzz
    The icon is in Carbide C++.
    Mikko Ohtamaa

    http://mfabrik.com
    http://blog.mfabrik.com

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Helsinki
    Posts
    376

    Re: Build emulator steps not clear.

    Quote Originally Posted by miohtama View Post
    The icon is in Carbide C++.
    I will try to get screenshots, but wiki.opensource.nokia.com does not yet allow them.
    Mikko Ohtamaa

    http://mfabrik.com
    http://blog.mfabrik.com

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    13

    Re: Build emulator steps not clear.

    Hey dude,,,I was able to make the build for my pyd module.Thanks all..

Similar Threads

  1. Problem in resolving Build error prj0019
    By psandhu in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2008-10-07, 14:30
  2. [Pys60, 3rd Ed.] build problems
    By MHOOO in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2007-04-09, 19:00
  3. Latest Carbide.vs and problems with ARMI build
    By mhakkara in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2006-04-05, 10:17
  4. Build problem
    By kirangullapalli in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2004-10-19, 11:07
  5. armi build not working
    By lemody in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2003-06-14, 15:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×