×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    1,733

    error msg, "Content could not be encoded by the gateway"

    Posted by Eiichi Yoshihira, eiichiy@mail.goo.ne.jp
    on September 07, 2000 at 12:18

    I'm working on some dynamic pages and some of them just won't load,
    resulting in a message on the simulator saying

    "Content could not be encoded by the gateway",

    Could anyone give me a clue on finding out a solution?

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    1,733

    RE: error msg, "Content could not be encoded by the gateway"

    Posted by Dietmar Weber, dw@lascor.de
    on September 08, 2000 at 13:25

    I had problems with the copyright symbol that was encoded like this ©.

    Try to remove some encoded symbols out of the pages.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2

    RE: error msg, "Content could not be encoded by the gateway"

    Hi I'm also having the same error "Content could not be encoded by the gateway" when testing my asp/wml application with the Nokia Mobile Internet Toolkit 3.1 and simulator. Anyway, if i test it it with other simulator like M3Gate, it works fine. May I know whats wrong with it?

    I have configure my IIS and putting all the MIME type correctly. And may i know if i straight away open the asp/wml application from the Nokia Mobile Internet Toolkit, will there be any problem?

    I also noticed that the problem is because of the asp code embedded in the application. Although i used a very simple asp code like <%Response.Write "Hello"%>, the error will come out.

    Pls help me.. thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×