×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    N95 default directories on virtual drive

    Hello.

    I met following obstacle:

    Listing roots on mobile device gives "c:", "e:" , "phone memory" and "memory card". The two last ones are virtual drives and i have some problems with them.

    reading "e:/Images/" is possible but "memory card/Images/" is not.
    Those are the same directories. The same goes for "Videos/" and "Sounds/".
    function canRead() on fileConnection with those urls specified returns false. So does isDirectory().

    Is there any way i can work this around. I would like to display only virtual drives for user but without access to those dirs it seems like i have to stick with "c:" and "e:".

    Thx,
    G.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    8

    Re: N95 default directories on virtual drive

    Hi,

    The problem is with the way you are constructing your URL.

    Images is a virtual root that maps to "/data/images/" and so is Memory Card.

    When you use "Memory Card/Images", it is mapped to E:/data/images.
    If you want to access e:/images, you must use E: only in the URL and not Memory Card.

    The Developers Library:
    http://www.forum.nokia.com/document/...5-4E80BF44A5CB

    CSB

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    Re: N95 default directories on virtual drive

    Thx a lot for info and for link.

    G.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1

    Re: N95 default directories on virtual drive

    "memory card/Images/" = "E:/data//data/images/"

    Just studying the "FHS" and found this post.

Similar Threads

  1. CPbkContactEditorDlg customize
    By asdfghjkl_asdfghjkl in forum Symbian
    Replies: 5
    Last Post: 2008-08-05, 02:56
  2. Dialogs within Symbian 6.0 based SDK
    By georgica1979 in forum Symbian User Interface
    Replies: 14
    Last Post: 2003-04-07, 15:29
  3. Unresolved external symbols problem
    By georgica1979 in forum Symbian User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 2003-04-06, 13:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×