×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10

    Question Getting problem in Container...

    Hi : i have tried the code of table that u have posted, but i am having a problem. i have added StringItems in the table with hyper link behavior. Because i need to get focus on each cell.. But i am not getting the text of selected item Please tell me how could i do so..

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    2,406

    Re: Getting problem in Container...

    Hi,

    which table code are you referring to?

    Pit

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10

    Question Re: Getting problem in Container...

    //#style productTable
    Container table = new Container(false);

    /* header row */
    table.add(new StringItem("", "Name"));
    table.add(new StringItem("", "Qty"));
    table.add(new StringItem("", "Price"));

    /* first row */
    table.add(new StringItem("", "Bag"));
    table.add(new StringItem("", "1"));
    table.add(new StringItem("", "40.20"));

    /* second row */
    table.add(new StringItem("", "Mouse"));
    table.add(new StringItem("", "1"));
    table.add(new StringItem("", "19.20"));




    I used this... and i am having problem in getting the text of StringItem..
    also if the columns are more then the screen size.. the Horizontal scrolling is not working... plz tell me how could i get rid of this problem ...

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    81

    Re: Getting problem in Container...

    HI,

    one small help, as i am new to J2ME polish.

    i have created a container as given in code and have placed style attribute in polish.css to create a table with 3 columns.

    now i want to display this table on a screen. how can i do that?

    is i have to append this container to a form and have to display form? or can i directly display container?

    i know, my question looks funny, but i didnt realy know this.

    Plz help me.

    Girdhar

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10

    Thumbs up Re: Getting problem in Container...

    Yes just append the table to a Form and display that form ..



Similar Threads

  1. Problem with S40 5th Edition emulation, NCF 1.2 and BT dongle
    By nevillesatz in forum Bluetooth Technology
    Replies: 1
    Last Post: 2007-07-05, 10:52
  2. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  3. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36
  4. About 6230 Bt Problem
    By eerkek in forum Bluetooth Technology
    Replies: 17
    Last Post: 2005-02-08, 12:33
  5. problem with offerkeyeventl on container
    By rkckolla in forum Symbian User Interface
    Replies: 5
    Last Post: 2004-11-08, 06:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×