×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3

    RE: Nokia 31 I need HELP!!!!

    Hi,

    Are you using the both modem types excatly the same way?
    How have you initialized the Nokia31 modems?
    What is the sw verison of the nokia31 modem (at command ati2)?

    BR,

    M2M developer support team

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    439

    RE: Nokia 31 I need HELP!!!!

    Hi,

    We are sorry that we have not noticed that you have added more
    comments about your problem.

    Do you still have problem with this?

    What is the at command for activating 19200 speed?

    BR,

    Nokia M2M developer support team

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    439

    RE: Nokia 31 I need HELP!!!!

    Hi,

    So do you have connection like pc-modem----modem-server
    and your data call is working some time and then it faills?

    How much data are you transferring from modem to modem?
    What is the packet size of the data packet?
    What is the sw version of the terminal, use at command ati2?

    You told us that you are using 19200 bps,
    Have you tried any other speed?


    br,

    Nokia M2M developer support team

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    1

    Nokia 31 I need HELP!!!!

    I have a Xyplex Maxserver 1600 (16 rj45 serial ports), the idea is: a spool modem (using 4 nokia 31 GSM modems). The problem is: the maxserver don't assign a ip address to my PDT device (windows ce 3.0) i don't know what is wrong. There is no problem when i use a US Robotics modem. Please I NEED HELP!!!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×