×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    47

    RSocket Send Problem (series sending..)

    Hi folks,

    I am trying to send data through RSocket::Send() asynchronously.

    I realized that this routine works:
    Connect()->Send()->Receive()->Disconnect()

    However, this rountine does not work:
    Connect()->Send()->Send()->Receive()->Disconnect()

    The second Send() seems to be the problem: The TSockXfrLength at the callback says that I only sent a part(35bytes) of sending buffer(700bytes).
    And it seems right since the server does not seem to have gotten the whole data.

    I am stuck at this. Do you have any idea?
    Thank you in advance!

    Gloria

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    777

    Re: RSocket Send Problem (series sending..)

    have u looked on Socket example of SDK.
    try it..
    it will found in
    "\root_path\S60_2nd_FP3\Series60Ex\"
    Regards
    $-Nitesh-$

Similar Threads

  1. nokia 6600 - a problem with sending data with HTTP POST
    By Ludwik Ejsmont in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 1
    Last Post: 2006-08-31, 08:44
  2. Series 60 Symbian 1.2.1 and socket open problem
    By lobz in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2003-08-24, 15:17
  3. Web services on Series 60 emulator problem
    By paulgrimwood in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 2
    Last Post: 2003-08-05, 10:05
  4. nokia 7210 modem via IR doesn't work !
    By oussamaaiadi in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 1
    Last Post: 2003-03-06, 10:46
  5. Replies: 2
    Last Post: 2003-02-28, 14:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×