×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    159

    Web services connection

    Hi,

    I'm trying to use the Web Services package, and fail.

    I've used the wsdl2cpp tool, got all the classes generated, and integrated them into a project.

    I start my service class (calling NewL), but then the consumer's HandleErrorL is called with error code -1 (KErrNotFound) and an empty error message.

    What is missing here?

    Also, how is it possible to ask the web service to use a specific access point?

    Thanks,
    Nadav

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    159

    Re: Web services connection

    Ok, the reason was I've used the NewL that takes const TDesC8&. This did not work. I now use the NewL that takes MSenServiceDescription, and it seems to work.

    Thanks,
    Nadav

Similar Threads

  1. N81 BUG: Web Services Parser an question marks???
    By masterchief2004 in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2008-03-07, 17:59
  2. Is there web services support for python on S60
    By skarthiks in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2007-06-08, 23:35
  3. Using Web Services in Series 60 Applications
    By anbuuu in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2004-05-20, 16:55
  4. Using Web Services in Symbian Applications
    By anbuuu in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2004-05-19, 09:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×