×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10

    Animation in a dialog box

    Hi!
    I want to know how to create a dialog box with an animation inside. I want this because in my project, there is a http connection process and I want to display a dialog box with an animation during the http connection process.

    I thought to display a dialog box like this :
    Code:
    CEikonEnv::Static()->InfoWinL(_L(""), _L("connection..."));
    But how to destroy it when the connection has finished.

    Thanks in advance for your help.

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,674

    Re: Animation in a dialog box

    You might consider using progress/wait notes instead: http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...and_wait_notes

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10

    Re: Animation in a dialog box

    Quote Originally Posted by wizard_hu_ View Post
    You might consider using progress/wait notes instead: http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...and_wait_notes
    Thanks!
    But I have a pb! The wait dialog doesn't display. I do this :
    Code:
    TInt mOffset = CEikonEnv::Static()->AddResourceFileL(_L("c:\\resource\\plugins\\drmAgent.rsc"));
    CAknWaitDialog *iWaitDialog = new (ELeave) CAknWaitDialog(REINTERPRET_CAST(CEikDialog**, &iWaitDialog)); 
    iWaitDialog->SetTextL(_L("Connecting..."));
    iWaitDialog->PrepareLC(R_WAIT_NOTE_SOFTKEY_CANCEL);
    iWaitDialog->RunLD();
    
    // wait for the connection to finish
    while(httpClient->isConnectionFinished() == false)
            sleep(10);
    if(httpClient->hasConnectionSucceeded() == false) {
        delete httpClient;
        return CONNECTION_ERROR;
    }
    
    iWaitDialog->ProcessFinishedL();
    delete iWaitDialog;
    CEikonEnv::Static()->DeleteResourceFile(mOffset);

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10

    Re: Animation in a dialog box

    No sorry! It works!!!

    Thanks!

Similar Threads

  1. Set a value in dialog box..
    By er_pradeepa in forum Symbian User Interface
    Replies: 10
    Last Post: 2009-11-28, 10:40
  2. how to updated the list box on dialog box before it is displaying it.
    By manjunaths in forum Symbian User Interface
    Replies: 3
    Last Post: 2008-03-20, 10:37
  3. USe a Dialog Box
    By vinayashrestha in forum Symbian User Interface
    Replies: 10
    Last Post: 2007-10-25, 09:35
  4. how to move other item on the dialog box
    By manjunaths in forum Symbian User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 2006-12-07, 12:46
  5. Replies: 1
    Last Post: 2006-10-23, 14:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×