×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    51°11'4.78"N -|- 2°48'27.05"E (Belgium)
    Posts
    730

    Some Q about sdk 1.0 and the emulator

    Hi,
    1) Previously (sdk 0.9) all build applications went in an 'other' folder, with the new emulator, applications go in the 'main pane' or 'main screen'
    2) when I run my app under the emulator, I receive a 'system error' and my app doesn't seem to run (it worked find under sdk 0.9) (I have done the bldmake .. the abld ... and recompile under the new sdk), is there something else to do ???
    Now I am obliged to re-install 0.9 in order to continue my development ...
    thanks for any answer.
    Dominique HUGO
    ----------------------------------------------------------------------------------
    FExplorer is my baby !

    you can get the FREE version from www.gosymbian.com
    you can get the PRO version from http://store.ovi.com/content/339454

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    51°11'4.78"N -|- 2°48'27.05"E (Belgium)
    Posts
    730

    RE: Some Q about sdk 1.0 and the emulator

    Forgot the second point of my message (system error), it's now fixed., can you just reply to the first.

    Thanks.
    Dominique.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    FExplorer is my baby !

    you can get the FREE version from www.gosymbian.com
    you can get the PRO version from http://store.ovi.com/content/339454

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •