×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    6

    --auth doesn't work in devkit

    The same as in devkit 2.0, proxy authentification doesn't work reporting error 407.

    This problem laready was reported here:
    http://dev.widsets.com/forum/topic/1/1749457/1/

    I'm not sure if --auth option was ever tested by devkit QA... Please confirm it works.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Finland, Espoo
    Posts
    5

    Re: --auth doesn't work in devkit

    Hi,

    --auth option was intended to issue WWW-authentication for target website (like our development website).

    It was not intended to do proxy authentication. Is that what you are trying to do?

    --jkl

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    May 2008
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    1,100

    Re: --auth doesn't work in devkit

    Quote Originally Posted by j-engineering View Post
    The same as in devkit 2.0, proxy authentification doesn't work reporting error 407.

    This problem laready was reported here:
    http://dev.widsets.com/forum/topic/1/1749457/1/

    I'm not sure if --auth option was ever tested by devkit QA... Please confirm it works.

    Hi!

    To my understanding, and referring to that older forum post, this was supposed to have been under investigation and planning by WidSets.

    People here are back from Midsummer holiday next week, so unfortunately we need to pause this matter until Monday at least.

    I will see that we have some fresh information posted here by late afternoon on Monday, 23rd.

    Have a nice weekend,
    Marko
    Last edited by Maveric; 2008-06-20 at 08:40.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    6

    Re: --auth doesn't work in devkit

    Yes, I tried to use it with proxy authentication. If it is not the case, then it seems to be WAD (works as designed)

    So it is not a bug report then, it's a feature request

  5. #5
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    29

    Re: --auth doesn't work in devkit

    Hi, do you know proxy is available by this option?

    --proxy HOST:PORT

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    6

    Re: --auth doesn't work in devkit

    Quote Originally Posted by widsets View Post
    Hi, do you know proxy is available by this option?

    --proxy HOST:PORT
    Yes, I know, but it doesn't work for proxies with authentication. Old SUN WTK 2.2 emulator (for j2me development) also didn't support proxy authentication, but in WTK 2.5 it was added.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 2004-04-27, 10:36
  2. CommConnection does not work with Series 60 SDK, but works in JWT
    By jackiechan2001 in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2004-02-04, 09:07
  3. Does SDK v2.0 work on Series60 V6.1?
    By liying in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2004-02-02, 08:57
  4. does irda function work with the emulator ?
    By IGhost in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2002-12-07, 17:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×