×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    112

    MIDP application runs in the emulator but not on the phone (7650)

    greetings.

    i copy-pasted together some application doing a SOAP call. it runs good in the S60 emulator.

    http://www.hst.fhso.ch/StuPro/vz02/prj1358/test/
    (please dont use it too much! its using my google key)

    if i copy the two files to the phone via infrared and try to install them the action ends with a "Systemerror" after the installation is finished. the application is not installed.

    the files are compiled by javac v1.4 (-target 1.1) and all classes were also preverified (manually). no errors there.

    only on the phone its not working :-(

    any hints?? thanks a lot!
    op

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Canada
    Posts
    101

    RE: MIDP application runs in the emulator but not on the phone (7650)

    Your JAD contains

    MIDlet-Jar-Size: 0

    You need to have the correct Jar-Size:

    MIDlet-Jar-Size: 57416

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    112

    RE: MIDP application runs in the emulator but not on the phone (7650)

    oh hell!

    well thats kinda stupid - isnt it! :-p

    but the emultaor still works better than the phone: after typing a query the emulator connects and shows the result. the phone does nothing. after exiting the application the real phone DOES a connnection! that is weird...

    but its probably another stupid one

    thanks a lot!
    op

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×